Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha a párotok házasság után 3 évvel jelentené be hogy ő nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. nov. 4. 07:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

Elfogadnám. Nyilván meg szeretném vele beszélni miért gondolta meg magát, mert kíváncsi lennék, de elfogadnám. Én soha nem ragaszkodtam a gyerekvállaláshoz görcsösen mindenáron. Ezzel ő is így van. Mi jobban szeretjük egymást annál, minthogy egy nem is létező személy (gyerek) közénk álljon. Egyre biztosabbnak tűnik, hogy nem vállalunk gyereket, bár más ok miatt.

Megoldhatnánk a dolgot más módokon, de azokat a dolgokat egyikünk sem akarja. Örökbe fogadni nem szeretnénk, a mesterséges beavatkozásokat pedig mindketten erőltetettnek érezzük.

Ilyen esetben mérlegelned kell, hogy neked ki a fontos.

2016. nov. 4. 20:03
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

Komolyan ennyire fontos a gyerek? Sose értettem meg hogy miért döntenek úgy emberek hogy gyereket vállalnak... Mozog bennük valami vágy? Vagy kötelességből teszik? Bennem sose volt ilyen kényszer :/

30/N

2016. nov. 4. 23:17
 13/16 anonim ***** válasza:
14%

"Hát házasság előtt azt mondta, hogy ő akar gyereket. Én mindenképp szeretnék, bár még ráérek,mert 27 vagyok, csak a férjem 11 évvel idősebb tőlem."

Elvett magához képest egy kis taknyost, azt hitte jó lesz otthonra bäszógépnek, de nem jött be! :D

A meglepetés csak akkor jött, amikor azt hitte ő irányít mindent, sokkal fiatalabb nála, és majd elintézi azzal, hogy esküvő előtt hiteget...

Nem jött be! :D

Szívás! :D

2016. nov. 4. 23:50
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Te mekkora köcsög vagy!!

2016. nov. 5. 14:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg megváltoztak az érzései, nem akar bilincset. A gyerek ugyanis egy életfogytig tartó bilincs. Ebből válás lesz, felesleges egymás idejét tovább húzni. És nem, nem a gyerek vagy nem gyerek kérdés miatt, hanem azért, mert ez egy üvöltő jel.
2016. nov. 5. 20:25
 16/16 anonim ***** válasza:

27 éves nőként, nem, nem érsz rá!

Mi van, ha nem változik a helyzet, meddig vársz? 3 évet? 5-öt? Aztán jön a válás, és 30 vagy 32 évesen kezded a párkeresést a nulláról? A következő férfival is kell majd 2-3 év minimum, hogy kiderüljön, érdemes-e vele gyermeket vállalni. (Vagy beleugrasz a gyerekprojectbe 1 év után valakivel, aztán koppansz, ha kiderül, hogy nem olyan mint ahogy a szerelem első hevében mutatta magát.)

Szerintem most azonnal tisztázni kellene magadban, hogy mennyire akarsz gyereket. Ha mindenképpen szeretnél, akkor beszéld meg a férjeddel, és ha ő nem mutat hajlandóságot, akkor jobb a válás. A "majd egyszer" játékba jobb nem belemenni.

Ha el tudod fogadni azt is, hogy esetleg soha nem lesz gyereked, akkor és csak akkor, megpróbálhatsz várni még, ha a párod nem zárkózik el teljesen a kérdéstől.

2016. nov. 19. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!