Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat egy olyan lány szerelmet és férjet aki tizenéves és huszonéves korában kikezd bárkivel is? Vágyhat egy ilyen lány egy igazi férfira akivel leélheti az egész életét?
Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 16:09
11/16 anonim válasza:
Nekem közel 50 kapcsolatom volt, és a páromnak sem kevés. Mindketten az igazit kerestük, és nem alkudtunk meg félmegoldásokkal. Még most 50 év felett is beleborzongunk, ha arra gondolunk, hogy mi lett volna, ah valamelyikünk leragad valamelyik langymeleg kapcsolatában, és sohasem találkoztunk volna.
12/16 anonim válasza:
Pont, hogy sokszor az ilyenfajták vágynak igazán arra, hogy szeressék őket, mert azért akar mindenkivel kavarni, hogy azt érezze, hogy szeretik. Hülye taktika, de sokszor ez van a háttérben.
13/16 anonim válasza:
Az ilyen emberek vagynak arra hogy szeressenek es szeretve legyenek.
En is csinaltam sok olyan dolgot amiben csak az onigazolast kerestem, hogy en is vagyok eleg jo. De soha eszembe nem jutna megcsalni a paromat, mert vegre o tenyleg elfogadott engem igy, ahogy vagyok.
14/16 anonim válasza:
Ilyen voltam.. gyereket sem akartam. Erre jott a volegényem amikor 20 voltam o 26 megkerte a kezem 1,5 ev utan. Jovore lagzi.22N 28F!!:)
15/16 anonim válasza:
Ja lenyugodtam.. Igen, mert terhes voltam és otthon űltem ahogy elvárták, majd gyereket neveltem. Egy borzasztó unalmas férjjel. De kezd kibontakozni újra a régi vadász.. Nagyon hiányzik a régi életem.. A szabadságom!
16/16 anonim válasza:
Én ugyanúgy vagyok mint az utolsó válaszoló... Csak én már "zsákmányt is ejtettem" hogy a vadászatnál maradjunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!