Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Számotokra is évről-évre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra is évről-évre jobban hiányoznak azok a dolgok, - nappali tevékenységekben, és éjszakai intimitásban, melyeket a párotok, gyerekek miatt nem lehet megvalósítani?

Figyelt kérdés

Gondolok itt, időhiány miatt, szórakozásra, sportra, haverokra, stb. Illetve az intimitásban azokra a dolgokra, ami párotok nem szeret.

Második házasságomat taposom 12 éve, és nagyon sok olyan dolog van, melyeket egyre jobban hiányolok. Persze, értem én, kompromisszumokat kell kötni a házasságban/párkapcsolatban... Azt is értem, szeretteinkért szinte bármit megteszünk, de néha úgy érzem, már nem élek, csak vegetálok. :-( Szürke hétköznapok fogaskerekei úgy elkaptak, hogy már szinte a napot sem látom. :-(

Kapuzárási pánik lenne? De én nem akarok semmiféle kaput bezárni. Nem úgy szeretnék élni, mint 20 évesen, de nagyon elegem van, hogy nejemmel 90%-ban csak arról beszélünk, mi volt a munkahelyén, mi volt a gyerekekkel a suliban, mit kell vinni a suliba, mikor, milyen szakkörre mennek, mennyibe fog ez nekünk kerülni, vagy ki hány órára ér haza, mikor megy reggel...

Egyetlen szórakozásom, hogy néha megnézek egy-egy filmet. De már azt is csak egyedül, mert nejemet már az sem érdekli.

Ha be is tervezünk valami kétszemélyes programot, az esetek 95 százalékában közbejön valami. :-(

Intimitás témát pedig... hagyjuk... :-(

2016. szept. 5. 10:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jo ezt olvasni,h egy ferfit is zavar ez a mokuskerek.

Na,az en ferjem nem csinalt gondot ebbol,elment pecazni,leszxrta mi van otthon,vagy a kocsmaba a haverokkal.

Kozos program hebe hoba,csak a gyerekekkel...

Nekem csak a meló,haztartas,gyerekek,megse en csaltam meg,hanem o engem...

O megoldotta a kapuzarasi panikot rendesen...:(

2016. szept. 7. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!