Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez titeket is bosszantana, vagy nem is érdemes róla beszélni, mert nincs jelentősége?
Már az is baj, ha az ember a másik szemébe néz, meg rákacsint? :D A nők mindent túlbonyolítanak, mondom ezt úgy, hogy én is nő vagyok.
Én maximum annyit tennék, hogy tüntetőleg nem venném észre ezeket a gesztusokat, ha zavar... Akkor csak leesik neki, hogy nem vagyok vevő rá, és abbahagyja.
Amíg nem próbál tényleg közeledni, és nem tesz egyértelmű lépéseket, addig nem különösebben érdekelne, lehet, hogy simán kedves veled.
Tyűha...
Amikor a sógorom moziba vitte a barátnőjét, simán mondtam neki, hogy a másik gatyáját vegye fel, mert sokkal jobb s..gge van benne, higyjen nekem... xD Akkor én most családon belül flörtölő utolsó céda vagyok? Sőt, apósom is bókolt már nekem, amikor vizsgáról hazafelé beugrottam hozzájuk "csiniben". Az, hogy csinosnak/szépnek/akárminek gondolt, nálam vhogy nem egyenlő a szexuális vonzódással, meg a flörttel. Más az, ha mondjuk szép nő vagy, és ezt rokonaid (!!!) is látják, mert nem vakok, meg más a flörtölés/kikezdés (amiről írod is, h soha nem tenné). Én biztos, h nem tulajdonítanék ennek nemhogy nagy, kb. semmilyen jelentőséget.
" Biztos vagyok abban, hogy ez csak egy ártalmatlan flört volt, mert soha nem kezdene ki velem, " -
ha nem ez a bajod, akkor mégis mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!