Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek, vagy hallottatok olyan nőkről akik házasok, de nem a férjükbe szerelmesek?
"..Az utóbbi verzióval nagyon sok fájdalmat, csalódást, dühöt fogok kiváltani ez biztos."
De legalább a lelkiismereted tiszta maradna és nem mocskolod be 17 évnyi házasságotokat. Akár meg tudná, akár nem. Abból meg ha szólsz neki, hogy mi kavarog benned mostanában, nem lenne semmi rossz, adnál egy utolsó esélyt neki, hogy tegyetek közösen a dologért.
És ha így sem jobb, hát nem hibáztathatod magadat, és ő sem, mert egy utolsó próbát tettél te is, és ennyit még megér, és ha nem sikerül, hát nem sikerült, nem a világ vége.
De ez csak az én véleményem persze..
#24 Igazad van. Ahogy végigolvastam, bennem az fogalmazódott meg, hogy annyira jó dolgod van, hogy van időd azon gondolkodni, hogy milyen rossz neked.
De örülök, hogy beláttad, és végre van egy nő, aki nem a férjét okolja mindenért.
A "Bélák", meg csak rajtad múlanak. A saját döntésed, hogy megcsalod-e, és az is, hogy kivel. Szexre, bármikor, bárhol találsz valakit fél órán belül. A társ már nehezebb. Ebben a korban a férfiak már foglaltak, vagy "tapasztak" és nem hajlandóak nősülni. Persze vannak kivételek. De ha a férjed megtudja, akkor kidob, vagy rosszabb, veled marad.
Érdemes ezt a jelenlegi jólétedet, kockáztatni?
Általában ez a nőknél és főleg a tudatlan nőknél megy így, akik elvek nélkül élnek, se önsimeret, se érzelmi intellgencia, se kapcsolati intelligencia:
"Már nem érzem azt mint az elején."
Az ilyen nőt lehetne vinni mindennap valahova, lehetne mindennap különböző pózokban dugni, hiába mennek külön kikapcsolódni, az ilyennek új kell.
Ezek a nők a pillanatnak élnek, addig maradnak a párjukkal még nem unják őket.Ehhez nagy önismeret kell, hogy valaki azt mondja, hozzámegyek feleségül, vele akarom leélni az életem. Van sok nő, akinek valaki megtetszik, nemis ismeri az új bakot, aztán mivel kell az új szenvedély, eldobja a normális párját mert kell az új. Hiába volt tartalmas a kapcsolatuk.Nem ürügyeket kellene keresni, hogy miért dobja, hanem megmondani, új kell! Az ilyen azt hiszi az új kapcsolatban majd 40 évig fog tartani a szenvedély. A kis naívásg.
Azt se tudod mit fröcsögsz ide....érzelmi intelligencia....stb....
Megjegyzem a férjem is jól elvolt a langyosban aztán mikor mondtam neki, hogy szerintem nem jó ez nekünk....hirtelen minden nap időben jön haza a munkából, felfedezte, hogy vannak gyerekei, megkérdezi milyen napom volt stb....
Értékelem is az igyekezetét...megjegyzem amíg csendben szerettem volna ugyanezt elérni meg se hallotta.
Úgyhogy kár belevarrni a nők nyakába mindent: biztos viszket a p*csája...el kell jutni idáig...Ez nem két év házasság. 21 év van a hátunk mögött, ebből 17 év házasság....úgyhogy ne beszélj baromságokat összevissza.
27-es
lehetne annyi eszed, vanank normális férjek is, akik nem kényelmesednek el, mindent megadnak a párjuknak, de nekik eg yidő után kell az új. Hány nő szerette a jóravaló férjét, de elhagyták egy újért, aki se ugyanolyan jó, se jobb nem volt és ezek a nők azt is mondják: nem tehetek róla, hogy már nem szeretem, jobbat nem is tudnék kíváni egy nőnek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!