Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden nő arra vágyik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő arra vágyik, hogy feleségül vegyék és családot alapíthasson?

Figyelt kérdés

2016. aug. 9. 17:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
én biztos nem, 30 éves korra már szinte biztos, hogy aki akar, annál kialakul
2016. aug. 9. 19:43
 12/29 anonim ***** válasza:
Nyilván nem az összes nő vágyik erre, de a többség igen.
2016. aug. 9. 19:43
 13/29 anonim ***** válasza:
82%
27 vagyok, és nem akarok gyereket. A házassággal úgy vagyok, ha párom akar, akkor miért ne. De kis esküvőt, nem nagy felhajtást.
2016. aug. 9. 20:14
 14/29 anonim ***** válasza:
En minden nő, de én igen. El sem tudnám képzelni az életem férj és gyerek nélkül:)
2016. aug. 9. 20:39
 15/29 anonim ***** válasza:
*nem minden nő
2016. aug. 9. 20:39
 16/29 anonim ***** válasza:
71%
Hát ezen látszik, hogy milyen egyszerűnek tartod a női nemet. Szomorú. A lenézés egyik formája. És a férfiak? Akkor az lenne a jogos, hogy ők is mind akarnak! Rajtuk érdekes mód mégsem akad fent senki. Vagy ők talán egy másik állatfaj? Gondolom férfi vagy, könnyű neked kiskölykökről beszélned, mikor neked egy élvezés az egész, utána minden teher a nő vállát nyomja...
2016. aug. 9. 20:55
 17/29 A kérdező kommentje:
Bocs,hogy én férfi létemre szeretnék valakitől kiskölyköt :) Ennyi a bűnöm csak. Pedig senkit nem néztem le ,de ha te azt mondod akkor úgyis van !
2016. aug. 9. 21:39
 18/29 anonim ***** válasza:
En vagytam arra h anya legyek 30eves koromra,megadatott,de elvaltunk.Erdekes modon az uj kapcsolatomban mar csak egy mukodokepes oregkorig tarto kiegyensulyozott parkapcsra vagyok,gyurure,hacacarera egyaltalan nem.
2016. aug. 9. 22:41
 19/29 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy minden nő. De van olyan aki 30 éves koráig biztos benne hogy nem akar gyereket, viszont talál egy olyan párt akivel el tudja képzelni így elő jön belőle az ösztön hogy gyereket szeretne. Valaki pedig szeretne és mégse találja a megfelelő párt. Mindenféle eset előfordulhat szerintem

Viszont gyakran a fiatalok (tízen hiszonévesen) biztosak benne hogy nem akarnak se házasságot se gyereket, mert úgy vannak vele hogy azért csinálják mások mert ez az elvárás, viszont 2-3-4 év alatt még egy huszonéves is annyit változik hogy az érettséggel és az ösztönök hatására teljesen megváltoznak az érzelmei a dologgal kapcsolatban.

2016. aug. 10. 09:09
 20/29 anonim ***** válasza:
76%

Én nem 27 vagyok, és nem alkalmi fellángolás, hanem soha nem is akartam.

Most van gáz, mert a párom meg még nem tudja, szeretne-e. Ha igen, akkor különválunk, mert engem taszít a szülés, nem szeretem a gyerekeket, stb.

2016. aug. 10. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!