Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő arra vágyik, hogy feleségül vegyék és családot alapíthasson?
Nem hinném hogy minden nő. De van olyan aki 30 éves koráig biztos benne hogy nem akar gyereket, viszont talál egy olyan párt akivel el tudja képzelni így elő jön belőle az ösztön hogy gyereket szeretne. Valaki pedig szeretne és mégse találja a megfelelő párt. Mindenféle eset előfordulhat szerintem
Viszont gyakran a fiatalok (tízen hiszonévesen) biztosak benne hogy nem akarnak se házasságot se gyereket, mert úgy vannak vele hogy azért csinálják mások mert ez az elvárás, viszont 2-3-4 év alatt még egy huszonéves is annyit változik hogy az érettséggel és az ösztönök hatására teljesen megváltoznak az érzelmei a dologgal kapcsolatban.
Én nem 27 vagyok, és nem alkalmi fellángolás, hanem soha nem is akartam.
Most van gáz, mert a párom meg még nem tudja, szeretne-e. Ha igen, akkor különválunk, mert engem taszít a szülés, nem szeretem a gyerekeket, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!