Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy két férjem legyen?
Törvényes keretek között nem hiszem.
26/F
Nincs olyan ország, ahol egy nőnek több férje lehet. Néhány muszlim országban a férfiaknak négy felesége is lehet, ahogy a Korán írja, de nem mindegyikben.
Magyarországon konkrétan bűncselekmény a kettős házasság (Btk. 214. §).
Mind a kettő egy lúzer szerintem is, meg te is az vagy.
Mit csinálnál egyébként, ha kiderülne, hogy ők ketten nélküled is babusgatják egymást, és otthagynának? :D
Bocsi, ha bunkó vagyok, de nem szeretem az ilyesmit.
Attól, hogy így vagyunk, még nem melegek, meglehet nyugodni. Mellesleg nem értem, miért lennének lúzerek, főképp azt, hogy én miért lennék lúzer.
Kicsit hosszú lenne azt a történetet itt leírni, ahogyan kialakult ez az egész. Én tudom, és ők is tudják és a barátaink is. Mi így boldogok vagyunk.
Azokat a nőket, ill. férfiakat kellene megnézni, akik megcsalják a párjukat. Itt nincs erről szó. Nem ilyen véleményeket kértem, hanem segítséget. Nem ismersz se engem, se őket. Ne ítélkezz!
A normális válaszokat pedig köszönöm! Ha ez nem lehetséges, akkor marad így tovább. Így is boldogok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!