Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy nem az enyém a gyerek?
2 hete született meg a kisfiam. Párommal 4 éve vagyunk együtt. Ahogy megláttam a gyereket kicsit furcsa volt, hogy a bőre elég sötét tónusú és a szája is olyan barnás feketés színű a gyereknek. Én és a párom kifejezetten világos bőrűek vagyunk. Párom szőke kék szemű lány világos bőre van, én szintén szinte falfehér vagyok és vörös hajam van. A gyereken viszont eddig nem sok hasonloságot vélek felfedezni. A haja fekete és a szeme is sötét feketés, a bőre pedig kreolos sötét színű. Ezt a dolgot még eddig nem említettem a páromnak, mert éppen elég dolga van a gyerekkel, nem akarom feleslegesen idegesíteni, de azt kicsit furcsállom, hogy neki ez nem tűnt fel, vagy csak úgy tesz mintha nem látná ő is ezt?
Ti mit tanácsolnátok, hogyan kellene ezt megbeszélnem vele, mert egyre inkább az a gyanúm, hogy a gyerek nem az enyém. Édesanyám is ezen az véleményen van, és ő szerinte is nagyok az eltérések a külső jegyeket illetően.
"Csak gondold végig, hogy reagálnál rá?"
Kb úgy reagálnék rá, hogy nem esne jól, és elbeszélgetnénk mi volt az oka a pillanatnyi bizalmatlanságnak. Megbeszélnénk, és ennyi. Mint írtam, én meg tudom érteni a férfiaknak ezen félelmeit. Akkor is így reagálnék, ha később derülne ki, hogy megcsináltatta. Elvégre joga van tudni, hogy az övé-e a gyerek akire érzelmet, időt, és rengeteg pénzt áldoz.
Lehetőségként azért elmlítettem meg, hogy nem feltétlen kell tudjon a hölgy a dologról, mert szerinted, ha igaz lenne, hogy a csaj félrelépett, és nem tudja biztosan ki az apa, akkor majd egy esetleges beszélgetés alkamával nem fogja tagadni? Szerinted beismerné, hogy talán nem az övé a gyerek, mert lefeküdt a Józsival is, meg vele is? Azok szoktak a leginkább tagadni és felháborodni akik bűnösök.
Szerintem meg Kérdező elmondja az aggályait a párjának, az így vagy úgy válaszol és ha Kérdező nem elégedett a válasszal (persze elsőre ne csodálkozzon, ha nem akarom lesz a válasz, mert az a teljesen tiszta lappal játszó sértődöttsége is lehet) akkor azt mondja: sajnálom, ha nem szeretnéd, mert meg fogom csináltatni. MINDENT le lehet kommunikálni. Nem mondom hogy könnyű, mert egyáltalán nem az. Kérdés, hogy gyerekként elfut-e azzal, hogy asszony szemébe mondja: nem bízom benned, vagy sem.
Mint mondtam: a kételyeit én is értem. A kétely és a problémamegoldás viszont két különböző dolog.
Mondom ezt úgy, hogy mi mindent megbeszélünk a párommal. Most, amíg ezt írom épp egy nagyon kellemetlen szituációban vagyunk és nagyon nehéz, pedig a súlya sehol nincs a kérdező problémájától. Kínos, kellemetlen és izzasztó.. de ha nem csináljuk végig ezeket akkor csak két ember lennénk akik egymás mellett élnek és úgy csinálnánk mintha...
A mi kisfiúnk is kreol bőrrel,felete hajjal,sötét szemmel született,most szőke kékszemű,világos bőrű.Három hónapos kora körül alakult át.
Én is poénkodtam vele,hogy elcserélték a kórházban.
8# a szemszin kerdes nem igaz.
Anyukam kek szemu a szulei nagyszulei barna szemuek.
Anyu ikertesoja is barna szemu. Ükapukaja volt kek szemu , apasagI teszt ha lehetett volna sem kell mert tiszta nagypapám.:)
Nalunk en barna szemu kreol boru vagyok.
Szuleim es batyam kek szemuek es feherboruek.
Apu volt kreol fiatal koraban 30felett mar elkezdett 'feheredni" allitasa szerint. De regI kepeken valoban kreol.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!