Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeret a párom csókolózni?
Téged attól még szerethet, hogy csókolózni nem szeret, ne aggódj!
De régebben se szeretett csókolózni, akkor se nagyon csókolózott veled? Mert gondolom, hogy nem máról holnapra lett a férjed.
Ha régebben nem volt vele gondja, csak mostanában nem szeret csókolózni, akkor viszont gondok vannak.
Sok oka lehet.
Az első kérdés veled nem szeret vagy amúgy nem?
Ha veled nem, akkor valószínű nem vagytok összhangba, valamiért nem hangolódik rá és inkább maga a technika része érzékelődik számára. Úgy én se szeretnék...
Ha viszont mással se, gyakran szexuális abúzus állhat a háttérben, vagy bármilyen más gyermekkori sérelem, és ezzel nem tud közel engedni magához.
Nyilván, mint mindenhol itt is vannak kivételek, akinél semmilyen háttere nincs a dolognak, de a döntő többségnél van.
De akár egy rossz régi vagy első csók élmény is lehet, s ezzel együtt túlzott gátlásosság stb.
sajnos nem csak a csók hiánya zavar hanem hogy hozzám se ér,a kapcsolatunk elején se..
A szex se volt jó így vele,próbáltam mondani neki,ill.mondtam is de nem igazán tett érte hogy jobb legyen.Mostanra már elhidegültem tőle nem vágyom az ölelésére sem ami nem is volt sosem mert mindig én kezdeményeztem az ölelést is ő meg eltolt magától..
A szexelni szeretne most is de én nem,régebben se pont ezért.Szóval se csók se érintés..
Kedves kérdező! Megkérdezhetem, hogy mi lett azóta veletek?
Nálunk is ez a probléma, kapcsolat eleje óta, engem is nagyon bánt.. Csak szájra puszi van, meg sem ölel, érint sosem az ágyon kívül.
Szex közben is csak minimális smárolás van, nekem ez nagyon hiányzik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!