Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeret a párom csókolózni?
Figyelt kérdés
Van így más is hogy nem szeret csókolózni?2016. júl. 25. 14:29
11/26 anonim válasza:
én sem vagyok oda a csókolózásért.
12/26 A kérdező kommentje:
De azert szex kozben van csok ugye?
2016. júl. 26. 19:58
14/26 A kérdező kommentje:
Mi a kapcsolatunk elején se csókolóztunk,szex kőzben se mert kiderült h ő nem szereti.Én se szeretek azzal csokolzni akit nem szeretek.Lehet hogy a párom nem is szeretett engem sose igazán?
2016. júl. 27. 05:13
15/26 anonim válasza:
Én szeretnék, ha lenne kivel... Sztem ez egy alapvető dolog két ember között. El nem tudnám képzelni nélküle az életemet. 28/f
16/26 anonim válasza:
En se szeretek es sose szerettem. De a paromat szeretem.
ne vonj le ebbol hulyesegeket.
17/26 anonim válasza:
Vagy nem szeret vagy téged nem szeret, velem utòbbi történt meg akkor nem akart a pàrom kontaktust
18/26 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a papné! Én szeretek! 😃
F
19/26 anonim válasza:
A barátom se szeret, kb 2 hetente egyszer csókolózunk az se tart nagyon 5 másodpercnél tovább
20/26 anonim válasza:
Nekem a kapcsoltunk végén mondta az exem h ne csókoljam meg annyiszor, mert nem szereti, idegesíti...ezután szakitott is, persze nem emiatt, de ez is előjel volt, tudtam hogy már nem szeret ugyanúgy és nagyon fájt. engem nagyon kiakasztott ez, ha szerelmes vagyok akkor imádok csókolózni, sőt talán jobban is, mint a szexet.. el se tudnám képzelni hogy ne csókolózzak a párommal. 21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!