Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem autóvezető oktató. Ismerőstől megtudtam, hogy mások előtt dicséri a tanítványait, hogy milyen jól néz ki, milyen csinos. Szerintetek hogy kellene erre reagálnom?
Otthon- én úgy gondolom- hogy minden rendben van. Közös gyermekünket neveljük. Mégis ezt hallottam vissza, többet nem tudok. Neki kellene állnom nyomozni, vagy kérdezzem meg közvetlenül? Esetleg tegyek úgy, mintha nem tudnék semmit?
Tanácstalan vagyok.
Én mindig is azt tapasztaltam, hogy az autós foglalkozásúaknak, sokkal többet enged meg a társadalom, mintegy szemethuny.
Sofőrök, oktatók, kamionosok és így tovább.
Kérdezd meg őt!
Egy pár vagytok! Őszinteség legyen alapvető.
Fordított helyzetben ha oktatóként jönne egy jó pasi akkor elmondanád a barátnődnek? Igen, de pont úgy ahogy egy táskát megdicsérsz.
Igen van sok rossz házasság ahol a feleknek hiányuk van. Ha ti őszinték vagytok és rendben van a kapcsolatotok akkor mutassa meg kit tart csinosnak :)
Szövegértés...
A kérdés nem arról szól, hogy az oktató kikezd a tanítványokkal, bókol nekik, hanem arról, hogy "mások előtt dicséri a tanítványait".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!