Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem autóvezető oktató....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem autóvezető oktató. Ismerőstől megtudtam, hogy mások előtt dicséri a tanítványait, hogy milyen jól néz ki, milyen csinos. Szerintetek hogy kellene erre reagálnom?

Figyelt kérdés

Otthon- én úgy gondolom- hogy minden rendben van. Közös gyermekünket neveljük. Mégis ezt hallottam vissza, többet nem tudok. Neki kellene állnom nyomozni, vagy kérdezzem meg közvetlenül? Esetleg tegyek úgy, mintha nem tudnék semmit?

Tanácstalan vagyok.

2016. jún. 17. 17:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én mindig is azt tapasztaltam, hogy az autós foglalkozásúaknak, sokkal többet enged meg a társadalom, mintegy szemethuny.

Sofőrök, oktatók, kamionosok és így tovább.

2016. jún. 17. 19:09
 12/19 Sanya mester válasza:
Nembiztos,hogy egyből rosszra kell gondolni főleg ha otthon minden rendben van,mindenkinek jól esik a dicséret pláne egy parázós kezdő vezetőnek
2016. jún. 17. 19:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Lepd meg egy szal rozsaval :)
2016. jún. 17. 20:03
 14/19 anonim ***** válasza:
A legtöbb autósoktató ilyen. Én kétszer is váltottam, mert nem bírtam elviselni, hogy állandóan a szexről dumáltak vezetés közben..
2016. jún. 18. 08:00
 15/19 Bence_ ***** válasza:

Kérdezd meg őt!

Egy pár vagytok! Őszinteség legyen alapvető.

Fordított helyzetben ha oktatóként jönne egy jó pasi akkor elmondanád a barátnődnek? Igen, de pont úgy ahogy egy táskát megdicsérsz.

Igen van sok rossz házasság ahol a feleknek hiányuk van. Ha ti őszinték vagytok és rendben van a kapcsolatotok akkor mutassa meg kit tart csinosnak :)

2016. jún. 18. 08:18
 16/19 Titusztitusz ***** válasza:
Látom, nagyon olyan hangulat kezd kialakulni ezen a kérdésen is, hogy "minden autósoktató mást sem csinál jóformán a munkaidejében, minthogy nőket molesztál, meg izél"...Én mondjuk nem vagyok autósoktató, még csak az kéne, ugyanis én rettenetesen utálom a kocsikat, és még jogosítványom sem volt soha sem, de azért ismerek néhány autósoktatót, meghát tudok gondolkozni is azért...Szóval az, hogy ennyire rossz híre van az autósoktatóknak, azt több tényező együtthatása okozza...Pont úgy, mint ahogy a nőgyógyászok-orvosok, meg a tanárok esetében is...Ugyanis az "autósoktatói szakma" is az egy jellegzetesen olyan foglalkozás, ahol EMBEREK SOKASÁGÁVAL KELL együtt dolgoznia az oktatónak, ráadásul úgy, hogy közben AKARVA-AKARATLANUL IS kénytelen az oktató némileg "bizalmas" légkört, és munkakapcsolatot is létrehozni...Éshát bizony a nők is sokfélék ám...Én ugyancsak ismerek sok-sok olyan csinos, szép nőt is, akik voltak autósoktatáson, aztán SOHASEM KEZDETT KI VELÜK AZ OKTATÓ, vagyha próbálkozott is, az illető hölgyek rövidúton leállították a próbálkozásokat...Csakhogy ehhez olyan nő is kell ám...Viszont rengeteg olyan hölgy is van, aki félénk, befolyásolható, gyenge akaratu, olyan tipikus "álldozattípus", éshát NÉMELY kissé kanos autósoktató az ilyeneket rögtön ki is szúrja magának ha módja van rá, esetleg még meg is keféli...De azért mégegyszer mondanám, hogy szerintem nem minden autósoktató ilyen, és amelyik ilyen is, AZ SE KÉPES MINDEN ARRA KAPHATÓ NŐT MEGIZÉLNI...Mivel még a legkanosabb fickók is egy idő után bele tudnak fáradni, és bele is szoktak fáradni az újabbnál újabb nőcik kefélésébe...Szóval csak arra szeretnék utalni, hogy ami történeteket olvashatni itt, ezen a portálon pl, az szerintem MESSZE NEM ÁLLTALÁNOS DOLOG, csak olyan 100-1000 esetböl kiragadott egy eset leírása...Van ilyen kétségtelenül, de azért én továbbra is azt mondanám, hogy mint ahogy a tanárok-nőgyógyászok esetében is van, azért az autósoktatás sem egy "erkölcsi fertő", és a ki nem mondott "szvinger klub" szinonímája...Azért ez erős túlzás lenne...
2016. jún. 18. 09:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Szövegértés...

A kérdés nem arról szól, hogy az oktató kikezd a tanítványokkal, bókol nekik, hanem arról, hogy "mások előtt dicséri a tanítványait".

2016. jún. 18. 10:23
 18/19 Titusztitusz ***** válasza:
Szövegértés...Csak ott a gond, hogy mostanában kissé elszaporodtak ezen a portálon az autósoktatók viselkedésével kapcsolatos kérdések...Meg csak olvasd végig az itteni kommentelők közzül is némelyek hsz-ét...
2016. jún. 18. 10:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Szúrd ki a kocsija kerekét.
2016. jún. 18. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!