Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem autóvezető oktató....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem autóvezető oktató. Ismerőstől megtudtam, hogy mások előtt dicséri a tanítványait, hogy milyen jól néz ki, milyen csinos. Szerintetek hogy kellene erre reagálnom?

Figyelt kérdés

Otthon- én úgy gondolom- hogy minden rendben van. Közös gyermekünket neveljük. Mégis ezt hallottam vissza, többet nem tudok. Neki kellene állnom nyomozni, vagy kérdezzem meg közvetlenül? Esetleg tegyek úgy, mintha nem tudnék semmit?

Tanácstalan vagyok.

2016. jún. 17. 17:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Szerintem az, hogy valakinek elismerem az előnyös tulajdonságait, még nem jelenti azt, hogy vonzódom hozzá. Nő vagyok, és rengetegszer nyilatkozom elismerően különböző ismerőseim (férfiak, nők, melegek) előnyös tulajdonságairól.

Viszont a párom tisztában van azzal, hogy attól, hogy egy-két előnyös tulajdonságot látok valakiben, ő az, akit a tulajdonságai összessége miatt a legértékesebbnek tartok. Ezért vagyok vele.

Attól, hogy valakit fizikailag vonzónak találok, még nem jönnék vele össze.

2016. jún. 17. 17:39
 2/19 anonim ***** válasza:
Csak nem a Te férjedre panaszkodik kicsit lentebb egy leányka?
2016. jún. 17. 17:39
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem olvastam, de rákeresek.
2016. jún. 17. 17:41
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene vele foglalkoznod. Udvariasság, semmi több.
2016. jún. 17. 17:48
 5/19 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, oktató (bár nem autós). Rendszeresen megjegyzem ismerősöknek, ha egy tanítványom csinos, pedig full hetero vagyok. Egyszerűen csak elismerem azt, ami szép.
2016. jún. 17. 17:52
 6/19 anonim ***** válasza:
2016. jún. 17. 17:53
 7/19 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom hogyan reagálhatnál de mikor én 17 évesen tanultam vezetni, nagyon rám volt kattanva az oktatóm aki 40 körüli volt, házas, gyerekkel. Folyton bókolt, fogdosott, nagyon rossz élmény, nem is szeretek vezetni azóta se hiába vizsgáztam le. Talán rászólhatnál a férjedre most nem csak magad miatt hanem lehet más fiatal lány sem viseli az ilyesmit jól.
2016. jún. 17. 18:23
 8/19 anonim ***** válasza:
Maximum még ezeken kívül,k hogy vedd vissza ezt az intimebb viszonyt hivatalosba és kimértbe, annyit tudsz még tenni ez esetben, hogy ha be kell menned ügyet intézni, vidd el anyudat/rokont/havert/ismerőst. Ha van valaki veled, nem fog taperolni meg nyomulni.
2016. jún. 17. 18:31
 9/19 anonim ***** válasza:
66%
Fú bazki. Megértem, az összes autóvezető oktató kanos vén p*cs
2016. jún. 17. 18:33
 10/19 A kérdező kommentje:
Férjem 32 éves, szerencsére nem a fent linkelt eset oktatója. Elég elkeserítő, hogy ilyenek előfordulnak.
2016. jún. 17. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!