Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális így a szexuális élet?
1. ha házas vagy akkor nem lány vagy hanem asszony :)
Másodszor pedig próbáljatok kompromisszumot kötni.
Mi 7 éve vagyunk együtt. Volt időszak amikor én szinte egyáltalán nem akartam szeretkezni. Aztán szexgép lettem. Most ő az, aki sokszor fáradt és nincs kedve hozzá, alig szexelünk. Változékony a libidó.
Sok múlik a kommunikáción, meg kell beszélni az elvárásokat, és azt, hogy ez milyen formában kivitelezhető. Pl. amikor nagyon nem akartam szeretkezni, az azért volt, mert Mindig este 11 után akart rámmászni, amikor alig láttam ki a fejemből. Ki kell találni mitől fáradt, neked mennyi lenne az igényed, milyen napszak lenne a legideálisabb, mit lehetne venni pl. jelmezek, vágyfokozók, szexi fehérneműk, társasjáték stb.
Amúgy nagyon megértelek!! Utóbbi időben annyira kívánom a szexet, hogy volt, hogy ismerőseim/barátaim iránt kezdtem el szexuális vágyat érezni (nyilván elnyomtam), folyamatosan kielégítetlennek érzem magam és kezdek becsavarodni :D a párom meg alszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!