Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális így a szexuális élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális így a szexuális élet?

Figyelt kérdés
Fél éves hazasok vagyunk sajnos keveset szexelünk, én ma is szerettem volna de ő bealudt pedig tudta h akarom...beprobalkoztam de azt mondta faradt.nem tudom mit csinaljak...egy lany

#szex #szexuàlis élet
2016. jún. 12. 23:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
De a babat nagyon szeretne.volt egy vetelesem nemreg.nagyon ki volt ő is bukva.szerintem itt mas a gond.en ilyen pszichologiai problemara gyanakszom vagy biologiai;(
2016. jún. 13. 00:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Akkor lehet fél egy újabb vetéléstől és ezért nem tud felhőtlenül szexelni, mert ezen kattog.
2016. jún. 13. 00:14
 13/22 anonim ***** válasza:
Esetleg fizikailag nehéz melót végez és ki van fáradva. Ez nem ritka a mai világban...
2016. jún. 14. 23:42
 14/22 anonim ***** válasza:
Volt egy vetélésed... szerintem attól fél, hogy ha teherbe eset, ismét el fog menni a baba.
2016. jún. 15. 09:23
 15/22 anonim ***** válasza:

1. ha házas vagy akkor nem lány vagy hanem asszony :)

Másodszor pedig próbáljatok kompromisszumot kötni.

2016. jún. 15. 19:30
 16/22 anonim ***** válasza:
Oké, hogy féléves házasok vagytok. De amúgy mióta vagytok együtt?
2016. jún. 15. 20:19
 17/22 anonim ***** válasza:

Mi 7 éve vagyunk együtt. Volt időszak amikor én szinte egyáltalán nem akartam szeretkezni. Aztán szexgép lettem. Most ő az, aki sokszor fáradt és nincs kedve hozzá, alig szexelünk. Változékony a libidó.

Sok múlik a kommunikáción, meg kell beszélni az elvárásokat, és azt, hogy ez milyen formában kivitelezhető. Pl. amikor nagyon nem akartam szeretkezni, az azért volt, mert Mindig este 11 után akart rámmászni, amikor alig láttam ki a fejemből. Ki kell találni mitől fáradt, neked mennyi lenne az igényed, milyen napszak lenne a legideálisabb, mit lehetne venni pl. jelmezek, vágyfokozók, szexi fehérneműk, társasjáték stb.

Amúgy nagyon megértelek!! Utóbbi időben annyira kívánom a szexet, hogy volt, hogy ismerőseim/barátaim iránt kezdtem el szexuális vágyat érezni (nyilván elnyomtam), folyamatosan kielégítetlennek érzem magam és kezdek becsavarodni :D a párom meg alszik:D

2016. jún. 16. 01:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocsi nem olvastam a gyerek dolgot, akkor viszont visszaszívtam
2016. jún. 16. 01:58
 19/22 anonim ***** válasza:
Hajnalban kapd el a tökét. Olyankor minden pasi kanos. 4 és 10 óra között legmagasabb a tesztoszteronszint.
2016. jún. 17. 09:27
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat;)))7 eve vagyunk mi is egyutt!! Igazabol nembhiszem h a baba miatr van ez mert most is peteeres miatt tok aranyos volt es erot vett magan, inkabb az lehetctenyleg h faradt nagyon, kimerult megprobalom a hajnali szexet;)
2016. jún. 18. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!