Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan várja-e el a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan várja-e el a férjem, hogy az élet minden területén 100%-ban teljesítsek?

Figyelt kérdés
Mindketten dolgozunk teljes munkaidőben. Ő itthon semmit nem segít,rám marad a háztartás,a gyereknevelés,mellette egyetemre járok.Annyira nem segít,hogy a szemetet sem viszi le,a morzsát sem söpri fel maga után az asztalról,miután evett.Mikor megkérdeztem teljesen normális hangnemben,hogy miért nem csinálja meg,az a válasza,hogy akkor minek nősültem meg.Ezt mindig elmondja,meg azt,hogy ő is képes lenne mindent megcsinálni,de nem ezért nősült meg.Mikor megkérdeztem,hogy miért,nem tud rá választ adni.Folyton ledegradál,hogy kövér vagyok(tényleg van rajtam felesleg),buta vagyok,semmire nem vagyok képes egyedül.És ezek után elvárja azt,hogy este egy szexis vadmacska legyek,aki letámadja.De ezek után semmi hangulatom nincs az együttléthez.Még mielőtt azt mondjátok,minek mentem hozzá,nem ilyen volt.Nagyon megváltozott.Nincs még 40 éves,de egyszerűen be van savanyodva.Nem csinálunk semmilyen közös programot,csak élünk egymás mellett.
2016. márc. 12. 18:07
1 2
 1/20 RRR ***** válasza:
92%

nem

mit keresel még mellette??

ez csak egy szenvedés neked,,,,

2016. márc. 12. 18:10
 2/20 A kérdező kommentje:

nem tudok elköltözni.nincs hová,szüleim nem a városban laknak,külön albérletet nem tudok fenntartani.sakk-matt.

és igen,szenvedés.biztos én is nagyon sokmindent elrontottam,csak szerintem akkor sem érdemlem ezt.

2016. márc. 12. 18:16
 3/20 VirágésBence ***** válasza:
72%
És tudja, hogy ez téged zavar, hogy így aláássa az önbecsülésed? Mert ha nem tényleg nem értem, hogy miért vagy még vele, ha egy ilyen alapvető dolgot nem tudtok lekommunikálni. Egyébként segítenie kéne otthon, az meg elég szomorú, ha neki ez a házasság funkciója, egy rabszolga aki mindent megcsinál helyette kajáért és lakásért cserébe.
2016. márc. 12. 18:34
 4/20 anonim ***** válasza:
59%

nagyon egyszerű a dolog...azért csinálja, mert önző, te meg engeded ezt.

annyi az egész, ha nem ért a sok szóból, és ugye mindketten dolgoztok, hogy az ő dolgait nem csinálod meg. persze e gyerekkel nem lehet rávenni, hogy foglalkozzon, ha nem akar, de csak magadnak és a gyereknek főzhetsz, valamint a cuccait ne mosd ki, ne takaríts utána...sajnos itt drasztikus megoldás kell, ha azt akarod, változzon.

mondjuk nem értem, mégis hogyan esett meg, hogy hozzámentél, és még szültél is neki...

2016. márc. 12. 18:40
 5/20 anonim ***** válasza:
79%

"Egyébként segítenie kéne otthon"

Nem, nem segítenie kéne, hanem közösen végezni a teendőket.

"de nem ezért nősült meg"

Na egyszer mondana nekem valaki ilyent.

2016. márc. 12. 18:42
 6/20 anonim ***** válasza:
49%
Én ezt nem viselném el. Csak tönkreteszi az önbizalmad, kihasznál és lenézően viselkedik. Jobbat érdemelsz!
2016. márc. 12. 18:43
 7/20 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!hát,biztos nem láttam a rózsaszín ködtől.mindig azt mondja,kupi van a lakásban és nem csinálok semmit.mondtam neki,hogy egyszer megcsinálom,hogy tényleg nem csinálok semmit.

a rezsi kifizetéséből is mindig vita van.szerinte nekem kellene azt is megoldanom.én ugyanis úgy gondoltam,a kis naiv,hogyha a hitelt kifizetem,joggal várhatom el,hogy a rezsire ő adjon pénzt.de ez mindig úgy működik,hogy 1 hétig könyörgök neki,hogy adjon pénzt,ő meg kegyeskedik,miután összevesztünk,sírtam,ideadni a pénzt.és mindig úgy csinál,mintha minden hónapban ruhát,cipőt vennék belőle és magamra költeném.

2016. márc. 12. 18:49
 8/20 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Azt írod, nem ilyen volt.

Miert vàltozott meg? Mi vàltotta ki ezt nàla?

2016. márc. 12. 18:49
 9/20 A kérdező kommentje:
belefáradt a hajtásba.meg az,hogy meghíztam.közben sikerült lefogynom,de pajzsmirigybeteg lettem.feljött 10 kiló és képtelen vagyok leadni.
2016. márc. 12. 18:55
 10/20 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Jò, akkor mondd meg neki, hogy te is ugyanannyira bele vagy fàradva a hajtàsba és nem tehetsz ròla, hogy beteg lettél. Persze tégy meg mindent, hogy legalàbb ne szaporodjanak majd a kilok, de pajzsmirigy ilyen.

Mondd meg neki, hogy menjen el 2 hét szabadsàgra, van 2 hònapja , hogy összekapja a lusta s**ét.

Te nem azért mentél férjhez, hogy cseléd legyél.

Kérdezd meg tőle, ha ő beteg lenne és emiatt kinlodna a kilokkal, te ellene fordulnàl, mit tenne.

10 kilorol van szo,nem veszélyes.

A segìtséget nem ùgy vàrod el, hogy mindenben kivegye a részét, kezdje ùgy, hogy legalàbb a morzsàkat,maradékokat eltakarìtja maga utàn. Kezdésnek pont elég.

Kalap.

2016. márc. 12. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!