Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan várja-e el a férjem, hogy az élet minden területén 100%-ban teljesítsek?
nem
mit keresel még mellette??
ez csak egy szenvedés neked,,,,
nem tudok elköltözni.nincs hová,szüleim nem a városban laknak,külön albérletet nem tudok fenntartani.sakk-matt.
és igen,szenvedés.biztos én is nagyon sokmindent elrontottam,csak szerintem akkor sem érdemlem ezt.
nagyon egyszerű a dolog...azért csinálja, mert önző, te meg engeded ezt.
annyi az egész, ha nem ért a sok szóból, és ugye mindketten dolgoztok, hogy az ő dolgait nem csinálod meg. persze e gyerekkel nem lehet rávenni, hogy foglalkozzon, ha nem akar, de csak magadnak és a gyereknek főzhetsz, valamint a cuccait ne mosd ki, ne takaríts utána...sajnos itt drasztikus megoldás kell, ha azt akarod, változzon.
mondjuk nem értem, mégis hogyan esett meg, hogy hozzámentél, és még szültél is neki...
"Egyébként segítenie kéne otthon"
Nem, nem segítenie kéne, hanem közösen végezni a teendőket.
"de nem ezért nősült meg"
Na egyszer mondana nekem valaki ilyent.
köszönöm a válaszokat!hát,biztos nem láttam a rózsaszín ködtől.mindig azt mondja,kupi van a lakásban és nem csinálok semmit.mondtam neki,hogy egyszer megcsinálom,hogy tényleg nem csinálok semmit.
a rezsi kifizetéséből is mindig vita van.szerinte nekem kellene azt is megoldanom.én ugyanis úgy gondoltam,a kis naiv,hogyha a hitelt kifizetem,joggal várhatom el,hogy a rezsire ő adjon pénzt.de ez mindig úgy működik,hogy 1 hétig könyörgök neki,hogy adjon pénzt,ő meg kegyeskedik,miután összevesztünk,sírtam,ideadni a pénzt.és mindig úgy csinál,mintha minden hónapban ruhát,cipőt vennék belőle és magamra költeném.
Azt írod, nem ilyen volt.
Miert vàltozott meg? Mi vàltotta ki ezt nàla?
Jò, akkor mondd meg neki, hogy te is ugyanannyira bele vagy fàradva a hajtàsba és nem tehetsz ròla, hogy beteg lettél. Persze tégy meg mindent, hogy legalàbb ne szaporodjanak majd a kilok, de pajzsmirigy ilyen.
Mondd meg neki, hogy menjen el 2 hét szabadsàgra, van 2 hònapja , hogy összekapja a lusta s**ét.
Te nem azért mentél férjhez, hogy cseléd legyél.
Kérdezd meg tőle, ha ő beteg lenne és emiatt kinlodna a kilokkal, te ellene fordulnàl, mit tenne.
10 kilorol van szo,nem veszélyes.
A segìtséget nem ùgy vàrod el, hogy mindenben kivegye a részét, kezdje ùgy, hogy legalàbb a morzsàkat,maradékokat eltakarìtja maga utàn. Kezdésnek pont elég.
Kalap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!