Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan várja-e el a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan várja-e el a férjem, hogy az élet minden területén 100%-ban teljesítsek?

Figyelt kérdés
Mindketten dolgozunk teljes munkaidőben. Ő itthon semmit nem segít,rám marad a háztartás,a gyereknevelés,mellette egyetemre járok.Annyira nem segít,hogy a szemetet sem viszi le,a morzsát sem söpri fel maga után az asztalról,miután evett.Mikor megkérdeztem teljesen normális hangnemben,hogy miért nem csinálja meg,az a válasza,hogy akkor minek nősültem meg.Ezt mindig elmondja,meg azt,hogy ő is képes lenne mindent megcsinálni,de nem ezért nősült meg.Mikor megkérdeztem,hogy miért,nem tud rá választ adni.Folyton ledegradál,hogy kövér vagyok(tényleg van rajtam felesleg),buta vagyok,semmire nem vagyok képes egyedül.És ezek után elvárja azt,hogy este egy szexis vadmacska legyek,aki letámadja.De ezek után semmi hangulatom nincs az együttléthez.Még mielőtt azt mondjátok,minek mentem hozzá,nem ilyen volt.Nagyon megváltozott.Nincs még 40 éves,de egyszerűen be van savanyodva.Nem csinálunk semmilyen közös programot,csak élünk egymás mellett.
2016. márc. 12. 18:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért csinálja, mert megteheti.

Nem tudsz elmenni, ezt ő is tudja.

Gondold újra a lehetőségeket. Biztos hogy nem?

Dolgozol, kapnál gyerektartást, stb.

Kié a lakás?

Nem tudsz barátnővel együtt lakni albiban?

Nem te leszel az első, aki elválik.

Mert el fogsz, csak idő kérdése.

Addig közöld a lusta férjeddel, hogy nem ezért nősült, de ezért fog válni. Majd megnézed, talál-e jobbat...

Őt minősíti a viselkedése.

2016. márc. 12. 19:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor foglaljuk össze tisztánlátás végett:

- dolgozol teljes munkaidőben

- egyetemre jársz

- gyereket nevelsz

- ellátod a háztartást és a férjedet

Te nem buta vagy, inkább egy Superwoman... A férjed meg ássa el magát. 10 kg felesleg? Nem a világ vége. Szerintem nem kell neked már ez a férfi, állj a sarkadra, és ne szolgáld ki, inkább azon dolgozz hogy miként hagyhatnád el.

2016. márc. 12. 20:00
 13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves szavakat.akkor nem vagyok nagyon béna,hogy szalad a lakás,nincs patyolat tisztaság.csak néha olyan semminek érzem magam.csak rohanok állandóan és nem tudok megállni.
2016. márc. 12. 21:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Most benned valóban komolyan felmerült, hogy jogos a férjed elvárása és veled van a baj?

Mondjuk tényleg veled van a baj, hogy ezt eltűröd neki.

2016. márc. 12. 21:35
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Jelentkezzetek be párterápiára. Ha erre nem hajlandó (nem lesz az), akkor írd össze, mit várnál el egy lakótárstól, és mit biztosítanál neki te. Hetente mennyi időben őrizze a gyerekeket? Milyen házimunkákat végezzen el és milyen gyakran? Hogyan osztanátok meg a kiadásokat? Persze azt is figyelembe kell venni, hogy nem egy idegenről van szó, hanem a gyerekek apjáról, ezért kerülnek a listára a gyerekekkel kapcsolatos dolgok. Érzelmeket, közös programot nem parancsolhatsz rá, úgyse lenne benne köszönet. De hogy pakoljon el maga után, a közös kiadásokat fedezzétek közösen és hasonlók, az alapvető.

Ne veszekedj, ne mártírkodj, de ne is csinálj meg semmit helyette, amire azt mondtad, hogy nem fogod. Kezeld úgy, mint egy neveletlen kamaszt. A szétszórt ruháit lépd át, vagy ha zavarnak, pakold az ágyára, asztalára, esetleg egy kukazsákba. Ne mosd ki, ha nem tette a szennyesbe! A konyha kicsit nehezebb ügy, de megteheted, hogy az edényeit berámolod egy vödörbe, magadnak, meg a gyerekeknek elmosod ami kell, ő meg gondolkodjon, miért nem terítettél neki is.

Ha semmi nem használ, költözzetek szét lakáson belül. Felezzétek a rezsit, osszátok be a közös helyiségek használatát, a gyerekek felügyeletét, felezzétek meg a hűtőben a polcokat, és kedves párod megtapasztalhatja, hogy boldogul majdnem egyedül.

2016. márc. 12. 22:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Elhagynám. Kimutatta a foga fehérjét mikor úgy érezte nem hagyhatod el. De ilyen nincs. Kezd el állást keresni szüleid városába ha ők befogadnak. Ezt nem tűrném az biztos. Ez nem femi ista duma, hazasok vagytok ő meg nem partner hanem lehúz. Anyagi, érzelmi téren a gyerekkel nem törődik. Ez az ember nem fog változni max csak időlegesen, hogy téged megtartson, de amint nyeregben érzi magát újra ilyen lesz. Kérj segítséget barátoktól, de ezt ne hagyd csak tönkretesz.
2016. márc. 13. 11:35
 17/20 anonim ***** válasza:
47%

A ferjemnek is volt ilyen idoszaka elszaladt vele a lo pont en is tanultam.

Sirtam hetekig osszeestem a faradsagtol.

Aztan az iskolaba szoltam a lelki gondozonak (kulfoldi)

Segitett het 3 napban kaptam szallast es ott maradtam nem rohantam haza kipihenve ultem vegig az oktatasokat nem mulsztottam egy napot sem.

A ferjem pedig otthon megtapasztalta ovoda bevasarlas munka fozes haztartas kellemes elonyeit.

2016. márc. 14. 08:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan nem jogos. Ám amit a férjed mondott undorító. (ezért nősült meg), hogy egy kvázi ingyen cselédet tartson magának. Nem becsül meg, megkockáztatom, hogy nem szeret, mert ha szeretne, nem viselkedne így.

A többiek már leírták a lényeget. A te és a gyerekeid dolgait csináld meg, a férjedre viszont ne főzz, 1 szendvicset ne csinálj meg neki!!!! Ne mosd ki a ruháit. Majd megtudja milyen ha nem csinálsz semmit és nincs mit felvennie, és neki kell megcsinálnia a kaját ha nem akar éhen maradni. Ha nem változik semmi, 1 hónapon belül, akkor hagyd ott. Ennél még az is jobb, ha nincs párod. Igazság szerint most sincs, mert ő nem partner semmiben, csak megaláz téged. Ne keress kifogásokat, kérj segítséget és lépj ha nem változik a helyzet. A gyereknek sem jó ilyen közegben élni. Rossz példát fog látni.

2016. márc. 16. 13:43
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
mondjuk minek mentél hozzá, vállaltál vele gyereket, ha ilyen? ja... majd megváltozik?! BUKTA
2016. márc. 16. 14:35
 20/20 anonim ***** válasza:

19.

Olvasd el újra a kérdés alatti részt. Írta a kérdező, hogy a párja nem ilyen volt korábban. Te jövőbelátó vagy? Nem hinném.

Egyébként kérdező, mióta ilyen? A gyereket ő is akarta, vagy inkább te erőltetted rá? Nincs semmi ötleted miért változhatott meg?

2016. márc. 16. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!