Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire elfogadható, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható, ha egy férj minden nap munka után a haverjához megy, ott eltölt 1 órát és utána jön haza?

Figyelt kérdés
Útba esik neki hazafelé a haverja és ott van 1 órát, megisznak 1-2 sört és utána jön haza. Most jöttem rá, mert elvileg 5ig dolgozik, de kiderült, hogy sokszor már 4 előtt végez. Heti 6 munkanapból 4-et biztos ott van. Nektek még ez elfogadható lenne, vagy már szóvá tennétek?
2016. jún. 11. 08:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A nem hazudott, csak nem mondta, számomra ugyan az. Nyáron, melegben esetleg belefér 2 sör, ha anyagilag nem okoz gondot, illetve ittasságot.Gondolom feszültség levezetésére használja.

Az már kevésbé, hogy nem mondta el, hogy a haverjával van minden nap. Fiatal házasoknak tűntök, gyerek nélkül.

Nincs azzal semmi gond, ha beszélgetnek, megisznak egy sört, csak ne minden nap tegyék, és tudj róla.

2016. jún. 11. 11:14
 12/15 A kérdező kommentje:
8 éve vagyunk együtt, van már 2 gyermekünk. Régebben is eljárt, de nem sűrűn. Bár ezek szerint lehet akkor is eljárt csak nem tudtam.
2016. jún. 11. 12:04
 13/15 Bence_ ***** válasza:
100%

Nekem ez tök fura, hogy nem tudtad meddig dolgozik.

Azt csinál a másik amit akar de ha össze tartozunk akkor tudjak már róla.

Napi rendszeresség miatt nekem ez már alkoholizmus.

2016. jún. 11. 12:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálam semennyire nem elfogadható. Nem lenne hosszútávú a kapcsolatom ilyen mentalitású emberrel, pláne nem mennék hozzá.
2016. jún. 14. 20:18
 15/15 zsoaberdeen válasza:
Egy őszinte beszèlgetèst javaslok. Ha neked nem tetszik,mondd meg neki finoman, nem kell nekiesni. Ha nem bánod, akkor semmi gond. Ha nőzik vagy pasizik....na az a legrosszabb verzió. Nekem furcsa lenne, hogy a fèrjem munka után nem egyenesen hazajönne, ráadásul ilyen gyakran. Persze más ha elmegy bizonyos rendszeressèggel a haverokkal. Menjen. Amúgy neked is jut időd "lazulni" a barátnőiddel?
2018. szept. 21. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!