Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért várják el a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a férfiak hogy egy nő is ugyan annyit dolgozzon, de közben ő tartsa rendben az otthonukat, főzzön és foglalkozzon a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Ha nem csinálja meg az otthoni dolgokat akkor rossz feleség, ha nem foglalkozik eleget a gyerekkel akkor rossz anya is, ha meg nem megy dolgozni akkor meg egy semmirekellő eltartott nő. De mégis hogy gondolják hogy egy nő bírja mindezt egyedül? Neki is csak 24 órából áll egy nap. Miért nem értik meg a férfiak hogy ez rengeteg munka és fárasztó? Miért kell így hozzáállni a nőkhöz meg a munkához?

2016. jún. 9. 22:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hihetetlen mazlim van a ferjemmel, nalunk o vasal, foz, tereget es felesebn takaritunk. O szereti ezt csinalni, en pedig orommel atadom neki a munkat, persze csak azert, hogy ettol jobban erezze magat:-))

Egyebkent imadom:-)

2016. jún. 9. 22:57
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Normális, értelmes férfi ilyet nem vár el. Szépen felesbe megy a házimunka. Én biztos nen tűrnék meg magam mellett egy ilyen férfit. Én is emberből vagyok, nekem is épp annyi energia és idő megcsinálni a hazimunkát, mint neki. Nem vagyok sem robot, sem csicska.
2016. jún. 9. 23:56
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Nőként kötelezettségemnek érzem megvédeni a férfiakat. XD Nagyon féltem ettől a típustól, így már a legelején mindig szóba hoztam a témát. :D Aki ettől elmenekült, annak úgy kell. Főzni én főzök, ma én porszívóztam, mert napok óta csak ígérgette, de észbe kapott és amikor bekapcsoltam a gépet, elsunnyogott és kitakarította a wct. Nagyon cuki. A szemetet mindig ő viszi le. Ő mos 80%-ban, pakol el mindent, ... Voltak durvább időszakok a munkahelyemen, akkor ő csinált mindent. A gyerekre is megmondtam, hogy akkor lesz, ha ő is pelenkázik. XD Nagyon kedves, társam mindenben, szerintem ha az eddig eltelt 6,5 évben ilyen volt, ezután sem változik a felállás. 2,5 éve viszünk önálló háztartást.
2016. jún. 10. 00:04
 14/33 anonim ***** válasza:
Még nem kezdtél el dolgozni,idáig természetes,hogy te csináltad.Attól,hogy egyeseknél úgy megy,nem biztos,hogy a te férjed is úgy fog viselkedni.Munkába állás előtt tisztázd le vele,hogy felesben fog menni a házimunka.
2016. jún. 10. 01:15
 15/33 Sunshinedoll ***** válasza:
96%

Hát, akkor tessék rászólni, hogy igenis intézze el a dolgát. Osszátok fel a munkát. aki jobban szeret főzni, az főz, a másik meg mosson vagy nem tudom.

Azoknak a pasiknak, akik így viselkednek, az anyukájuk felnőtt korukban is fényesre nyalta a popsiját, és ugyanezt várja el most is, mert világ életében nők gondoskodtak róla.

2016. jún. 10. 09:32
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Magadnak köszönheted. Egyébként tisztázd vele, hogy rendben, keresel munkát, de akkor a háztartást felezitek és ő is ugyanúgy kiveszi a részét belőle.
2016. jún. 10. 10:14
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kérdésem lenne: Mi a fészkes fenének mentél hozzá???
2016. jún. 10. 10:42
 18/33 anonim ***** válasza:
11%

Én inkább azt várom el hogy a nő ne dolgozzon vagy pedig részmunkaidőben dolgozzon, jórészt én tartsam el a családot és közben ő pedig az otthon rendben tartását, főzést, gyerekekkel való foglalkozást végezze.

De gondolom ez ugyanakkora bűn, mintha azt várnám el, hogy a 50-50 munka után ő csináljon otthon mindent... Gondoltam hogy semmi sem jó

2016. jún. 10. 12:55
 19/33 anonim ***** válasza:
33%
Faluban vagy városban éltek? Én dalusi vagyok és nálunk is ezva helyzet, sőt itt mindenkinél ez a jellemző. Az itteni férfiakvalahogy el vannak maradva jó néhány évtizeddel. Én is itthon vagyok a pici babánkkal, mellette szépen rendben tartom a 200 nnm2- es házat, minden nap fozok, mert a férjem nem eszi meg a másnapos ételt, mellette én készítem acreggelijét és vacsoráját is, mert az ebédet nem hajlandó megenni vacsorára. Sőt, ha nem rakom ki neki tányérra én, magától a világért nem tenné meg, na meg ha nem csinálnám én meg neki, akkor inkább nem enne. Engem is dühít, mert már elmondtam neki ezt százszor, hogy nem azért vagyok itthony, hogy a se..ét nyaljam, hanem hogy a gyereket neveljem. Nagyon nehéz, és sajnos anyuci pici fiai nem tudnak változni. Anyósom szerint is ez a normális és ezt rendszeresen el is mondja a kicsi fiának, persze o nem dolgozik, de nekem majd vissza kell mennem.
2016. jún. 10. 13:19
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

fél percet nem laktatok együtt, de gyerek miatt gyorsan költözés+esküvő?

lol

2016. jún. 10. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!