Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasság és együttélésnek nem az az alapja, hogy elfogadjuk a másikat?
Megint sikerült a férjemnek a lelkembe gázolnia. Meghíztam,ez igaz. De ezt miért kell állandóan a fejemhez vágnia. Mindig megkapom, hogy hogy nézek ki, hogy csüng a hasam, hogy bálna vagyok, hogy nézek ki. Hogy nem vagyok képes semmit tenni azért,hogy lefogyjak. De mikor még a gyerkőc kicsi volt, közölte,ő nem fog egy percet sem vigyázni rá,oldjam meg. Napi 9 óra munka mellett nevelem a gyereket és egyetemre járok,az ő kedve szerint főzök erős ételeket,tele szénhidráttal és kalóriával, én is ebből eszek. Mert sajnos időm nincs arra, hogy külön mgamnak főzzek. Inkább a fiammal játszom.
És miután ezt a fejemhez vágja, hogy olyan pillantásokkal méreget,hogy látom rajta, szíve szerint elhányná magát, ezek után nekem örömmel kellene naponta legalább 2x az ágyba ugranom,mikor füttyent. Múltkor is csettint egyet a nyelvével,hogy akkor irány és szexeljünk.
Én eddig is fele annyit ettem, mint ami jólesett volna. Közben pajzsmirigybeteg lettem, a hormonháztartásom kapufa. És egyszerűen nem mennek le a kilók. Én sem piszkálom amiatt,hogy nem úgy néz ki,mint 22 évesen, hogy löttyedt, elviselem azt, ahogy viselkedik. Csak borzasztóan bánt, főleg ,mikor a gyerek előtt adja elő ezt a kis magánszámát. Most egyébként kitalálta, hogy nekem 500 kalóriás diétát kell tartanom.
18:43 téged is a középkorból szalajtottak mi? Jó hogy nem csókoljon kezet a zurának amiért a porba tiporta! :D
Csak kíváncsiságból: a lefogyástól például a gyerekét is szeretni és gondozni fogja ez a kiváló férfiú? Vagy ahhoz még jobban meg kell alázkodnia a nőnek?
Adnék én az uramnak, hogyha beszólna!!!
Mi az, hogy hálás vagy ha szól 3 kg- ért!
A testem attól ment tönkre, hogy kihordtam két 4,5 kg gyereket.Kettőnkért tettem!
24-es, te a párodnak csak egy guminő vagy, leereszt és felfúj kedve szerint.
Kérdező, amit a férjed tesz veled, az lelki bántalmazás. Csicskáztat téged, mert tudja, hogy ki vagy neki szolgáltatva a kisgyerekkel. Azt azért tudd, hogy a gyereked máris sérült veled együtt. Ő mindent érez veled együtt és sajnos beleég az első pár életévében. Ha tovább tűrsz, a gyerekedet is beáldozod ennek szörnyetegnek. Hidd el, hogy nem jó helyen vagy a kicsiddel. A férjed csak zabálni, aludni, szexelni és carni jár haza hozzátok. Valahova sorold be magad, ha az utolsó mögött állsz, akkor neked lépned kell. Lépned kell a saját és gyereked érdeke miatt. Aki már volt ilyen megalázó, lelket sorvasztó kapcsolatban, legyen az férfi vagy nő, átérzi a sorsodat és mind azt mondja, hogy menekülj. A férjed jelleméért nem te vagy a felelős, a szavaiért, a tetteiért nem te vagy a felelős. Te csak magadért és a gyermekedért vagy felelős mostantól. Ő már bizonyította, hogy rá nem számíthatsz. Ő se nem apa, se nem férj, férfinak (embernek) meg végképp nem mondható.
Tudom, hogy most dermedt vagy, de a vészcsengőd folyamatosan szól benned, hallgass rá, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!