Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a szemét azért, mert elhízott a feleségem és nem hazudok, hogy így is tetszik?
5 éve vagyunk házasok, és van egy kislányunk, ő 1 éves. Feleségem a terhesség alatt csúnyán felszedett jó pár kilót, szülés után 18 plusz kiló maradt rajta a terhesség előtti állapotához mérve, ráadásul minden tartását elveszítette a teste. A hasa lóg, kötényhasa van, feneke lapos de mégis puha, reng rajta a zsír, tele van gödörrel a narancsbőrtől.
Egyáltalán nem tetszik, egy szenvedés a szex, mert nem izgulok fel rá. Finoman meg is mondtam neki, hogy nem ártana tenni magáért. Eltartom, házimunka felét megcsinálom, szóval simán lenne pénze és ideje is az életmódváltáshoz, de egyáltalán nem hajlandó rá. Engem nevez szemétnek, és szerinte kisfiú vagyok, aki nem tudja felfogni, hogy milyen egy NŐ teste, és tinire vágyom, irreális képem van a nőkről, és az apaságra sem vagyok érett, szerinte érett férfi még oda is van a szülés utáni testért mert eszébe jut, hogy azért ilyen a nő, mert életet adott egy gyereknek.
Én egyáltalán nem tudom ilyen szentimentálisan nézni, egyszerűen csúnya és elhanyagolt, másrészt nem is ilyen a teste minden nőnek, aki szült.
Ráadásul a haját is elhanyagolja, szép hosszú haja volt, most rövid és úgy áll, mint valami bozót. Öltözködésére sem ad, slampos, pedig felajánlottam, hogy annyi ruhát vesz, amennyit akar.
Dolgozni nem hajlandó az elkövetkezendő 6 évben, kijelentette, hogy ő addig itthon lesz, amíg a gyerek iskolás nem lesz.
Mindenki ellenem van, a barátnői is folyton ellenem hangolják, szerintük agymosott idióta vagyok, nem vagyok férfi, meg ilyenek.
Mihez kezdjek?
Mernél csak kövér lenni Te... Már megcsalt volna egy keménytökű, kockahasú bikával. És mindenki zengené, hogy jogosan.
Most, hogy fordítva van mi is történik...? Hirtelen mindenki nagyon toleráns...
Ki a fészkes fene mondta, hogy annyit teszek hozzá, hogy sétálni viszem?
Én keresem a pénzt, igen, és amint hazamegyek a munkából, foglalkozok a gyerekkel, én ügyelek rá estig. Régebben, amikor még napi rendszerességgel kelt fel éjszaka, az eseteknek több mint a felében én keltem fel hozzá. Rengetegszer fürdetem, etetem, amikor csak időm van rá tehát csak akkor nem amikor a munkahelyemen vagyok. Házimunka fele is az enyém, de néha még többet is csinálok meg, heti rendszerességgel van olyan, hogy este 10-kor én főzök másnapra és én minden nap én mosogatok.
Mennyi csolatasu, buta no van itt, Istenem... pont azok, akiknek szerintem mindenre kifogas, hogy szultek egy kolykot. :D
Kerdezo, neked adok igazat. A felesegeden legalabb az igyekezetet latni kene, hogy tesz valamit az egeszsege (meg csak nem is miattad) erdekeben. Mas nok sokkal rosszabb helyzetbe kerulnek szules utan, mint amit te biztositani tudsz neki + legalabb szereted annyira, hogy elmondd, mi vele a problemad, nem pedig sunyiban megcsalod fuvel-faval.
Osszetennem a ket kezem egy ilyen ferjert, mint amilyen te vagy. :)
23N
Nagyjából a férj csinál meg mindent. Takarít is, vigyázza is a babát.
Azért ez szép dolog és még a családot is eltartja.
Szóval a nőnek nem nagy feladata van, mivel már amúgy is a kicsi 1 éves, bőven vigyázhatnak rá mások is, nem úgy van, hogy csak az anyukájával tud ellenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!