Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti amikor a párotokkal alszato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti amikor a párotokkal alszatok, alvás közben milyen testrészét szeretitek érinteni, érezni állandóan?

Figyelt kérdés

2016. máj. 22. 16:53
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Szerencsére 2is îrtàk, hogy nem megy az összebújós alvàs. Én is ragaszkodom a térfelemhez. Karomon alszik elzsibbad, kifli nos mint ìrtàtok merevedés és abból szex :)) Szóval àgyba kerülünk szeretkezünk beszélgetünk összebújunk de elalvàs előtt utolsó művelet vagy kikspcsolom a tvt és kifele fordulok vagy egy jóéjt puszi és gurulok a pàromtól el. Bàr jellemző hogy félàlomban néha megtapogatom a pàrom ott van e. Nyujtott kézzel simogatom a hàtàt. Még nincs betakarva beszélgetés közben a làbàt..Ja és ha egy keskeny àgyon kell aludnunk akkor a haja bànja ràfekszem tépem....Ha valaki olvassa ezt mesélje màr el, hogy viseli az éjszakai krémeket maszkokat a pasi a kapcsolatban. Mert az gyülölöm az olyan mint 3pit bull őrizné ...ne nyúlj hozzàm...
2016. jún. 26. 12:55
 22/41 anonim ***** válasza:
16%
Kimaradt a kiflinél összeizzadunk és az izzadtsàg szagot csak szex utàn tudom elviselni az àgyban:))
2016. jún. 26. 12:57
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Vagy "kiflikként" alszunk, azt is szeretem, ha ő ölel át, meg azt is, mikor én őt... Vagy ő hanyatt, én meg az oldalához bújva, a mellkasán/vállán a fejemmel, az is nagyon jó.

Most, hogy ilyen meleg van, általában egymással szemben fekszünk az oldalunkon, egymás kezét fogjuk, meg a lábainkat "csomózzuk össze".

Tök mindegy, melyik része ér hozzá,, csak ő legyen :)

2016. júl. 5. 11:42
 24/41 anonim ***** válasza:
22%
az anál nyílását
2016. dec. 25. 18:32
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
A cicinek, mindig kézben kell lenni.
2016. dec. 25. 19:18
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem tudunk összebújva aludni, tehát többnyire mi is úgy alszunk el, hogy egyikünk erre fordul, a másikunk arra. Számomra a világon a legjobb érzés, amikor arra eszmélek, hogy a párom betakargatja a kilógó derekam, de ha mindketten felébredünk egy pillanatra, akkor összedugjuk a fejünket. A kezét szeretem megfogni, vagy a kezemet a kezébe tenni.
2016. dec. 25. 19:29
 27/41 anonim ***** válasza:
Nem vagyok házas! Sőt párom sincsen! De valóban jó érzés egymás karjaiban. Ezen kívül, hát, has, comb, kéz.. Pedig nő vagyok.
2016. dec. 25. 21:42
 28/41 anonim ***** válasza:
Mellkasára teszem a kezem.Szívverést szeretem érezni.
2016. dec. 26. 16:15
 29/41 A kérdező kommentje:
25-nek a legjobb érzés lehet,igaza van.
2016. dec. 28. 19:10
 30/41 anonim ***** válasza:
Az sem zavarna, ha fogná a cicit... :D
2016. dec. 28. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!