Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért kelek fel éjjel állandóa...

Miért kelek fel éjjel állandóan arra hogy melegem van és szétizzadtam az ágyat?

Figyelt kérdés
Nyilván nem azért mert 20 takaró van rajtam különben fel sem tenném a kérdést. Rendszeresen arra kelek fel éjjel hogy nagyon melegem van, izzadok úgy érzem ég a bőröm. Gondoltam arra hogy a vérnyomásom magas, de eddig ahányszor mérték sosem volt magas (Esetleg volt ilyen panasza annak akinek magasvérnyomása van). Miután felkelek viszonylag rövid idő után elmúlik. Az még hozzá tartozik a dologhoz hogy mostanában alvászavaraim vannak, szorongok és pánikbeteg vagyok. Nem tudom lehet-e köze hozzá, vagy más probléma van. A válaszokat előre is köszönöm.

2015. máj. 26. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem vicc .. Sajnos komoly probléma is lehet a háttérben , felesleges találgatni , mi itt úgysem tudunk táv diagnosztizálni . Orvost mindenképpen keress fel !

[link]

2015. máj. 26. 11:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Kb egy héttel azelőtt hogy megjelentek ezek voltam mindenféle kivizsgáláson, más miatt. Kardiológia, labor,neurológia, mellkasröntgen stb... Nem volt semmi baj.
2015. máj. 26. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!