Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lement a WC-n a jegygyűrűm....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lement a WC-n a jegygyűrűm. Ki vagyok bukva, hogyan tudnék szerezni ugyanolyat?

Figyelt kérdés
De még ha szerzek is, akkor is emléket. Nem a pótgyűrűt húzta az uram az ujjamra. Nyugtassatok meg, hogy mással is előfordult már.....

2016. máj. 5. 20:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sógorom vízitúrán hagyta el az övét, húgom meg a kísérőgyűrűt veszítette el még az esküvőjük előtt. Rosszul érezték magukat miatta, de a kapcsolatukat nem befolyásolta :)

Ha mindenképpen szeretnél egyet, akkor ahol csináltattátok, rendeljetek egy másikat.

2016. máj. 7. 10:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, unokabátyám az esküvője napján! éjszaka a lagziban hagyta el.

Kb. abból állt a fél éjszakánk, hogy a gyűrűt kerestük :D

Másnap találta meg egy kisfiú a medencében - mert oda ugye éjjel senkit nem engedtek, mert akkorra már mindannyian ittunk, plusz ki sem volt világítva.

2016. máj. 7. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer rėgebben letettem a karkötőmet ės elfelejtettem hogy hová!Kerestem de nem találtam!Mondtam a fėrkemnek (tőle kaptam) kėtsėgbeesetten,mert nagyon rossz ėrzės volt!Akkor ő azt momdta nekem: -Nem számit mit hagysz el,karkötőt nyakláncot vagy a gyűrűdet,mind pótolható!Nem jelentenek azok semmi olyat ami a kapcsolatunk rovására mehetne!Csak egy karkötő! Persze kėsöbb kiderült h a munkahelyemen hagytam az asztalon!De ettől függetlenül ugy ėrzem igaza van!
2016. máj. 9. 13:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Képzeljétek, meglett.☺ Újra virágot ültettem és tudom, hogy aznap azt is csináltam. Már napok-hetek óta tervezem, hogy feltúrom a balkonládát, de ma rendesen rászántam magam. És az utolsóban leltem rá. 😃😍 Megnyugodtam, más ékszert nem sajnáltam volna ennyire, de tanuló pénz, házi munkához azóta leveszem.
2017. ápr. 22. 21:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Na az tök jó! Szerencse, máskor inkább ne vedd fel amikor takarítasz.
2017. ápr. 23. 23:05
 16/16 A kérdező kommentje:
Azóta úgy van (a pótgyűrűvel és mással is). Mindenesetre tanulópénz volt. 😄
2017. ápr. 23. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!