Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány már átélt egy nagyon nagy csalódást, átélhet mégegy ugyanolyat?
tegyük fel, hogy voltak már kisebb csalódások, de aztán 25 évesen átér a legnagyobb megrázkódtatás: 1 hónapig jártok, minden jó, teljesen beleestetek a fiúba - és az dob egy másik lány miatt.
Ez csak egy történtet, nyugodtan elképzelhettek egy másikat, mégis: olyan csalódásra gondolok, amiből 1 évig tartott kijönni, ha szóbakerült félév után, sirtatok akkoris. Nem a pasi után, egyszerűen a csalódás miatt. És abszolút semmilyen pasi nem kellett akkor.
Ez megismétlődhet? Nyilván jönnek csalódások, de mégegyszer ilyen hosszan tartó "depi" is jöhet?
Úgy érzem, hogy nekünk pasiknak nem. Volt ilyen nekem igen, sokáig rá vártam, vágytam - végül egy visszadobott üres levél volt a válasz, 1 évig tartott kiheverni. Utána persze voltak valós kapcsolatok, és voltak fájdalmak is, mégis minden sikerült 2-3 hónap után túllépni.
1 hónapig jártok, minden jó, teljesen beleestetek a fiúba - és az dob egy másik lány miatt.
Ha neked ez a hatalmas csalódás, akkor még 10et is.
Ő igen..miért ne.? Belebotolhat egy ugyan olyan köcsögbe
bocsi de a szöveget nem olvastam el..:D
"Úgy érzem, hogy nekünk pasiknak nem. "
4 éve hogy szétmentünk az akkori bnőmmel, azóta nőre se néztem...
Szóval rosszul érzed!
25F
Igen,még sokkal többet is!Nemtől,kortól függetlenül,bárkiben,bármekkorát csalódhat az ember.Pláne abban,akinek a szívét adja oda.
Én is átéltem most egyet,és azóta nem bírok senkire férfiként nézni.Egyszerűen nem kell más.Nekem a legnagyobb fájdalmam az,hogy aki reményt adott,az most egy teljesen másik ember már,aki gyakorlatilag úgy tesz,mint aki soha nem is ismert.Sikerült alaposan a lelkembe taposnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!