Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megbeszéljem a férjemmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbeszéljem a férjemmel, hogy túl drága ékszert vett?

Figyelt kérdés

Még karácsonyra szerettem volna egy ezüst karláncot, ami mindig rajtam lehet. Akkor nem volt úgy ideje, nem foglalkozott vele. Ma viszont meglátott egy nagyon szép, különleges (alkami) bizsu karkötőt. Megláttam a számlát, 24 ezer forint volt. Eléggé sok a kiadásunk, én is nagyon megnézem mit veszünk, és nem szoktunk ilyen értékben ajándékot venni. Kicsit zavar, hogy ennyi pénzért ezt vette.. Ennyiért sokkal több mindent választottam volna, ha azt mondja ennyit szánt rá. Szóljak neki hogy mit érzek?

De ő meg olyan boldog volt, hogy végre csak úgy rátalált valami nekem.. Vagy fogjam be a szám, és örüljek neki?

2016. ápr. 9. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd! Meglepetést szeretett volna neked és elég kiábrándító lenne, ha belekötnél abba, h milyen drága volt és h ezen mennyi mást vehettél volna!

Nekem is rosszul esne ez a megjegyzés! :/

2016. ápr. 9. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Bizsut nem vettem volna ennyiert de szerintem inkabb csak orulj neki :)
2016. ápr. 9. 19:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Igaz..

Összeségében nem is az árával van gondom, hanem hogy bizsu, és nem is hordhatom állandóan, csak alkalmakkor. Pedig olyan szerettem volna, amit nem kell levenni.

2016. ápr. 9. 19:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Azt gondoltam csak pár ezer, amíg ezt hittem még tudtam is neki igazán örülni.. :)

De ezért volt szükségem külsős véleményre.

2016. ápr. 9. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne beszéld meg vele, örömet akart szerezni. Gondolom, nem ezen az összegen fog borulni a költségvetésetek.

Esetleg azt mondd neki, hogy a számlát jobban tegye el, mert véletlenül megláttad.

2016. ápr. 9. 20:55
 6/6 anonim ***** válasza:
52%

" Ennyiért sokkal több mindent választottam volna, ha azt mondja ennyit szánt rá."

Ezt most komolya gondoltad??? Javaslom mondd el ezt neki, és legalább egy életre elmegy a kedve az ajándékozástól.

Értem én, ha az a bajod, hogy drágán vette és elég lett volna ennek a töredékéért vennie, de ezek szerint neked nem a pénz a probléma, hanem hogy sokkal több mindent akarsz. Gratulálok.

2016. ápr. 10. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!