Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan kerüljem el az elsárkán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljem el az elsárkányosodást?

Figyelt kérdés

Állandóan kimerült, fáradt vagyok, sokat veszekszem,kiabálok.

Hiába kérem a férjem. hogy segítsen, az a válasz,ha nem tetszik, el lehet menni.

Ő kötetlen munkaidőben dolgozik, sokszor itthonról,én napi 8 órában.Megvár a házimunka, a gyerekkel is én foglalkozom, ő legtöbbször gépezik.A lakásunk az első neje vágyai szerint berendezve,mivel ketten voltak, a férjem nem veszi tudomásul,hogy kellene gyerekszoba, a konyhában az első asszonnyal leszakítottak polcot stb. veszekedés közben, szégyellek bárkit is idehívni.Megcsináltathatom saját pénzemen, persze megkaptam,semmit nem vihetek,ha válnánk.Nem bírom, kértem szépen, csúnyán, kiabálva :( Már egyre gyakrabban veszekszünk, azaz én. S már a gyerekhez sincs türelmem.Ő issza meg a levét a házisárkányságomnak.

2016. márc. 26. 10:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ígérni azt nagyon tudott a férjem, sőt,ha gáz van, mai napig is tud. Aztán nem történik semmi. Így volt a gyerekszoba és minden más is.
2016. márc. 26. 10:25
 12/18 A kérdező kommentje:
9-es: Szent Györgyről már lemaradtam :)
2016. márc. 26. 10:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyél meg minden reggel egy sárkányfű kapszulát és lásd milyen jó :D
2016. márc. 26. 11:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nalam az valt be h elkezdtem levegonek nezni

Nem foztem annyit h neki eleg legyen

Nem mostam ra

Nem aludtam vele egy agyban

Nem beszeltem vele

Nem engedtem a gyereket a.kozelebe

Amikor csak lehete elmentem otthonrol

Hol a gyerekkel hol anelkul

Mindig szep ruha smink parfum

Amit kellet megcsinaltam magam

Egyszeruen elkezdtem ugy elni mintha nem is letezne

Kb 3 honap volt mire leesett neki ...

Azota nem meri meg tenni h nem figyel ram ...

2016. márc. 26. 11:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem te vagy a sárkány, hanem ő a Lustitörp...

Élősködőnek csak azért nem nevezném, mert azért dolgozik, nem te tartod el teljesen. De ez a minimum szint, ennél jóval többet kellene tennie, részt vállalni a házimunkából, a gyereknevelésből, mondjuk fele-fele arányban.

Szóval ha akarsz adni neki még egy esélyt, akkor állítsd válaszút elé. De legyél nagyon határozott és következetes, tehát ha például egy hetet adsz neki, hogy összekapja magát, akkor a határidő leteltével tényleg lépj le, ha nem teljesítette a vállalásait.

(Bár az írásodból az jött le, hogy nem is igazán akarnál maradni. Akkor meg hagyd ki a "próbát", és csomagolj...)

2016. márc. 26. 12:09
 16/18 A kérdező kommentje:

14-esnek:

nem mosok rá,már megvan 2 hónapja

nem alszunk egy ágyban 3 hete

a főztömet ő nem eszi meg egy ideje, ezzel áll bosszút,megmondta

már nem nagyon beszélgetünk,de ő nem is igényelte, én meg kezdem feladni

a gyereket uszítja ellenem

el nem járkálok, még azt megpróbálhatnám

Örülök,hogy Neked sikerült.

2016. márc. 26. 14:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Azért,azt könnyű mondani, hogy keressen albérletet havi 70-80 ezerért. Neked amúgy van állásod kérdező, vagy háztartásbeli vagy? Mert úgy akkor nehezebb a szitu.
2016. márc. 28. 23:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Bocs, most olvasom, hogy 8 órában dolgozol, csak előszőr nem figyeltem.
2016. márc. 28. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!