Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljem el az elsárkányosodást?
Állandóan kimerült, fáradt vagyok, sokat veszekszem,kiabálok.
Hiába kérem a férjem. hogy segítsen, az a válasz,ha nem tetszik, el lehet menni.
Ő kötetlen munkaidőben dolgozik, sokszor itthonról,én napi 8 órában.Megvár a házimunka, a gyerekkel is én foglalkozom, ő legtöbbször gépezik.A lakásunk az első neje vágyai szerint berendezve,mivel ketten voltak, a férjem nem veszi tudomásul,hogy kellene gyerekszoba, a konyhában az első asszonnyal leszakítottak polcot stb. veszekedés közben, szégyellek bárkit is idehívni.Megcsináltathatom saját pénzemen, persze megkaptam,semmit nem vihetek,ha válnánk.Nem bírom, kértem szépen, csúnyán, kiabálva :( Már egyre gyakrabban veszekszünk, azaz én. S már a gyerekhez sincs türelmem.Ő issza meg a levét a házisárkányságomnak.
VÁLJ EL!
Itt más megoldás nincs, ha benne maradsz, előbb-utóbb az idegosztályon kötsz ki.
Mi az, hogy nem segít? Mi vagy te, házi rabszolga?
Az ilyentől nagyon gyorsan, és qrwa messzire el....
Akkor túl is van tárgyalva a dolog.Válj el szépen jobb lesz úgy mindenkinek (lehet a férjednek nem de ki nem sz-rja le :D).Tudom hogy nehéz,meg kell hozzá kicsi bátorság is de embereld meg magad fogd a gyereket és lépjetek le.
Meg van arra is az esély hogy találsz valakit,aki jobban megbecsül.
Komolyan mondom, mindenki beszélgessen el egyszer az exfeleséggel, miért váltak el. Lehet oka volt, és nem az, amit a kedves párod állít.
Gyerekvállalás ELŐTT kell egyeztetni, hogy legyen gyerekszoba, munkamegosztás, még ilyenek.
Azt nem is kommentálom, hogy évekig hagytok leszakadva egy polcot...
A férjednek kellett egy házvezetőnő: ez vagy te.
Ha nem tetszik, el lehet menni. Megmondta. Azt nem értem mire vársz még??
Keress egy albérletet, aztán majd a válóperen a bíróság eldönti, mit vihetsz magaddal és mit nem.
A férjed kiköhögi a gyerektartást, és megtanul mosogatni meg takarítani.
Ennyi.
Nem kell itt neked változni semmiben, már így is eléggé megalázó magad egy ilyen kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!