Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbizonytalanodtam hogy tényleg vele akarom e összekötni az életemet?
Másfél éve vagyunk együtt a párommal, eljegyzett és most kezdenénk bele az esküvő szervezésbe.
Ő az a típus akivel tudom, hogy együtt tudnék élni, mindent megtesz hogy jó legyen, nem veszekszünk, nyugodt vagyok mellette, tudom, ha lesz gyerekünk tökéletes apa lesz...
Szeretem is, de valahogy másképpen... Nem azzal a lángoló szerelemmel.. Ő olyan szeretni való, de ha hozzám ér nem leszek libabőrös..
Amikor őt megismertem, akkor léptem ki az előző kapcsolatomból.
Ő volt a tipikus ellentéte a vőlegényemnek, ő volt az a típus aki megőrjíti a nőket, akiről tudod, hogy nem szabad elhinned hogy te más leszel neki, téged is megfog csalni egy idő után...
De mégis vele éltem át életem legszebb 1 évét, ő volt az akiért rajongtam, olyan összhang volt mint soha senkivel, ő volt az aki ha csak rám nézett elvette az eszemet...
De egy idő után teljesen birtokolni akart, egy saját gondolatom nem lehetett, amiről nem tudott, a barátnőimmel 1 órára nem találkozhattam, különben világvége volt..
Tudtam, hogy ő az a típus akitől menekülni kell..
Így nagyon nehéz volt, de beláttam, hogy vagy lelépek vagy tönkre teszem az életemet mellette, hiába szerettem jobban mint bárkit.
A jelenlegi páromnak nagyon hálás vagyok, hogy kihozott abból a nyomásból, sokkal nyugodtabb életem van azóta, tudom mire számíthatok...
De mégis annyit gondolok az előző kapcsolatomra, nem tudok teljes mértékben túl lépni, hiányzik az a sok kis szép dolog ami olyan más volt, haragszom rá, hogy miért kellett úgy elrontania a dolgokat...
Szerintetek jó döntés hozzá menni a vőlegényemhez, ha ilyen érzések vannak bennem?
Mindenki azt mondja, hogy a lángoló szerelem úgyis elmúlik..
Én azt sem ítélem el ha két barát házasodik össze. Amíg tiszták a határok, feltételek.
Ez a kapcsolat jelenleg nem őszinte. A párod nem tudja, hogy mi zajlik benned. Szerintem joga van hozzá, hogy tisztán lásson ő is.
De ahogy anyám mondaná: ha egy szemernyi kétséged is van, akkor ne ugorj bele semmibe. Ez olyan mint a bungi jumping! Vagy ugrasz vagy maradsz. Félmegoldás nincs, csak baleset.
Teljesen normális, ha így érzel. Elvégre nem kis döntésről van szó, és nem úgy kell hozzáállni, hogy "ha nem jön be, legfeljebb elválunk".
Ne aggódj, a lángoló szerelem tényleg hamar elmúlik, elvégre nálad is ez történt.
Amit a vőlegényed iránt érzel, az más. Nem kevesebb, nem jobb vagy rosszabb, hanem más. Nincs két egyforma szerelem. Ha elégedett leszel az életeddel mellette, boldoggá akarjátok tenni egymást, és képesek vagytok akár naponta harcolni, hogy együtt maradjatok, akkor minden rendben lesz.
Azt írod, sok kis szép dolog hiányzik... hát tessék kinyitni a szádat és elmondani!
Szeretnél este sétálni, és hullócsillagra vadászni? Mondd el! Jól esett, ha kapsz egy szál virágot? Mondd ki! Mi tart vissza?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!