Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg ilyen sok házaságban ennyire leritkul az együtlétek száma?
Azt hiszem megtaláltuk Magyarország népességcsökkenésének okát!
Viccet félretéve:
Szerintem sem mindenhol van ez így. Ez engem is megdöbbent, hogy valahol havi 1, meg sorolhatnám. Nem is értem, hogy tudnak így együtt élni, akkor inkább lennék egyedül.
Utolso szerintem a hazassag celja es alapja a szex ? Ocska alap es nem tartos
A szex az intimitas a hazassag ragasztoja segitoje.ha megszunik nehezen viselik egymast a felek.
De betegseg faradsag gyerek szules idejen nincs szex
A lenyeg intimitas legyen osszebujas beszelgetes kozos alvas Ido kettesben
"Utolso szerintem a hazassag celja es alapja a szex ? Ocska alap es nem tartos"
Nem azt mondom, hogy az az egyetlen célja, de anélkül nem sok értelmét látom. Persze van akinek az a cél, hogy legyen lakás, a számlál kilegyenek fizetve, mégse kelljen a szülőkhöz visszakönyörögnie magát időnap előtt. Sok nő ezért símán bevállal egy ilyen kapcsolatot. Mert ugye mindig az a legfontosabb, a biztonság.. Amúgy elég pupák férfi kell ahhoz, hogy ilyenbe belemenjen, mert egy normális férfi szerintem válna max. félév után.
17-es!
"De az ilyenek minek vannak együtt, azt valaki magyarázza már el?! Ennyire fontos, hogy két fizu legyen havonta egy helyett vagy miért? Így juthatnak könnyeben lakáshoz? A szülők kivágták őket otthonról esetleg? Valami racionális magyarázat csak van erre, de mi?"
Igen sokszor ilyen okok vannak mögötte, meg nem kívánt terhesség, hagyományok ("nem szabad" válni, szakítani, "ha már lehúztál x évet maradj vele, a következő se lesz jobb", a szülők is folytonosan visszanyomják őket, így haza se tudnak költözni,stb.). De legesleginkább szerintem az anyagiak (sajnos sokszor egy albérlet és rezsi költség egy fizetés elúszását jelenti).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!