Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A te párod mennyire féltékeny?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te párod mennyire féltékeny? Ki szokott féltékenyebb lenni? Te vagy ő? Esetleg van vagy volt rá okod gondolok itt csók megcsalás stb-re. Kort és nemet is írjatok!

Figyelt kérdés
Mik szoktak keletkezni ezekből a féltékenységi jelenetekből?
2016. febr. 4. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon féltékeny, de szerintem jó dolgában. Én ugyan nem adok neki rá okot, mondjuk az nem tetszik neki, hogy csak éjjel dolgozok, de ez van, tudta előre. Én rá nem vagyok féltékeny, nincs mire vagy kire. 25L 38F
2016. febr. 4. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyikünk se féltékeny a másikra. Alapvetően ilyen téren mindketten konzervatívabbak vagyunk, ha lehet így fogalmazni; én nem öltözködöm kihívóan sem, nem csevegek facen vagy bárhol férfiakkal, max. a barátnőim férjeivel dumcsizunk de azokkal ő is. Ő sem csinál semmi olyat, amiért féltékenynek kéne lennem. Alapvetően amúgy rendkívül nyitott, ha együtt vagyunk és mondjuk már egy ideje ismer vkit, aki nő, azt megjegyzi, hogy "fogytál, jól nézel ki", de ez nála inkább humor és eszembe sem jutna hogy emögött más van, mert nincs :-) Az exem pl. sosem mondott volna ilyet előttem, viszont titokban csinált mindent (szexchat, idehivott nőt a házunkba, stb). Ja és természetesen amit neki szabad volt, annak még a tizede sem volt engedélyezett nekem.
2016. febr. 4. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
12 voltam és 43N
2016. febr. 4. 20:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Egészséges féltékenység mindkettőnkben van, de nem szoktunk teátrális féltékenységi jeleneteket rendezni. Neki vannak lány barátai, nekem férfi barátaim, semmi gondunk nincs ezzel.

Mikor például az egyik volt munkatársam nyomult rám, akkor az azért nagyon nem tetszett neki:) de akkor sem azért mert azt hitte megcsalom, csak zavarta a srác pofátlansága.

Mikor az egyik lány barátja próbálkozott a férjemnél napokkal az esküvőnk előtt, én sem hittem hogy megcsal, csak a csajt tartottam szánalmasnak amiért egy épp nősülni készülő férfira akaszkodik rá, amellett hogy neki is volt barátja.

Megbízunk egymásban.

Volt részem olyan kapcsolatban, ahol a férfi féltékenysége beteges méreteket öltött, nem kívánom senkinek. Én 1 évet sem bírtam vele együtt, és csúnya véget ért. Soha többet nem lennék olyan emberrel együtt aki azt képzeli, hogy pl a férfi barátaimtól "eltilthat" mert azzal barátkozom akivel akarok. Ha meg nem bízik bennem és a szerelmemben, akkor viszlát, és ennyi. 29/N

2016. febr. 5. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!