Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te párod mennyire féltékeny? Ki szokott féltékenyebb lenni? Te vagy ő? Esetleg van vagy volt rá okod gondolok itt csók megcsalás stb-re. Kort és nemet is írjatok!
Egészséges féltékenység mindkettőnkben van, de nem szoktunk teátrális féltékenységi jeleneteket rendezni. Neki vannak lány barátai, nekem férfi barátaim, semmi gondunk nincs ezzel.
Mikor például az egyik volt munkatársam nyomult rám, akkor az azért nagyon nem tetszett neki:) de akkor sem azért mert azt hitte megcsalom, csak zavarta a srác pofátlansága.
Mikor az egyik lány barátja próbálkozott a férjemnél napokkal az esküvőnk előtt, én sem hittem hogy megcsal, csak a csajt tartottam szánalmasnak amiért egy épp nősülni készülő férfira akaszkodik rá, amellett hogy neki is volt barátja.
Megbízunk egymásban.
Volt részem olyan kapcsolatban, ahol a férfi féltékenysége beteges méreteket öltött, nem kívánom senkinek. Én 1 évet sem bírtam vele együtt, és csúnya véget ért. Soha többet nem lennék olyan emberrel együtt aki azt képzeli, hogy pl a férfi barátaimtól "eltilthat" mert azzal barátkozom akivel akarok. Ha meg nem bízik bennem és a szerelmemben, akkor viszlát, és ennyi. 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!