Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A nők egy része miért vágyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy része miért vágyik arra, hogy kitartott legyen?

Figyelt kérdés
Sohasem láttam értelmét ennek az életformának. Én személy szerint megunnám ezt a létet egy idő után, ráadásul haszontalannak érezném magam, amiért nem keresek pénzt. A férjem valószínűleg nem kezelne egyenrangú félként, ráadásul az a veszély is fenyegetne, hogy időskoromra nem kapnék nyugdíjat. Mennyivel jobb úgy élni, hogy az ember saját maga is teremt elő pénzt, és nem csak egész nap a plázát járja vagy tévézik!

2016. jan. 29. 10:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Mert nagyon egyszerűnek tűnik. Mint feljebb írta valaki, nem kell aggódni a bevételért. De mindennek ára van.

Mert oké, hogy látszólag jó kis megállapodás lehet: egyik hozza a pénzt, másik meg cserébe a háttér lesz, de ez nem más, mint kiszolgáltatottság, anyagi függés.

Konkrétan felnőtt emberként beállsz olyan viszonyba, ahol a másik gyakorlatilag bármit megtehet veled. Ezt sokan nem fogják fel, mert bíznak abban, hogy a másik nem él vissza a hatalmával. Persze ez baromi jól hangzik, hogy ennyire megbízom a másikban, de milyen már az, hogy egy felnőtt ember felett egy másiknak hatalma van? És hogy az életminősége, az emberi méltósága, szélsőséges esetben akár az élete a másik jóindulatától függ?

Azt hiszem, ez valami gyerek szinten való megragadás. Nem akar felnőni az, aki ezt az életet választja.

2016. jan. 30. 10:03
 12/19 A kérdező kommentje:
Szívemből szóltál, utolsó kommentelő! Ment a zöld kéz. :)
2016. jan. 30. 11:10
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
mert annyira primitivek hogy meg eletceljuk sincs sajat vegetalnak es elosokdenk egy masik emberen
2016. jan. 30. 17:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakoznék az előttem szólókhoz.

Férjem fizetéséből simán megélnénk, fel is ajánlotta, hogy ha nem akarok, akkor ne dolgozzak, nyugodtan maradjak otthon. Én meg néztem rá, hogy te jó ég, dehogy akarok otthon ülni egész nap.. :-)

- Egyrészt nem akarok kitartott lenni, másrészt hihetetlenül ráunnék otthon, és hát, egy otthon ülő, un atkozó feleség ha elkezd gondolkodni....... :-)

- Jó érzés, hogy én is adhatok hozzá a családi kasszához, igaz kevesebbet, de legalább ha magamnak szeretnék venni valamit, ami nem közös,(kozmetika cuccok, ruhák), akkor tudom, hogy nem a férjem pénzét költöm, hanem a sajátomat.

- Jobban érzem magam, ha megy az élet, pörgök,reggel munka, utána hazaérek, főzés, takarítás, ez-az, nem punnyadok egész nap a tv előtt :-) Egyszer mindketten szabin voltunk a párommal 1 hétig, a hét végére már mindketten tiszta depik voltunk, hogy csak nyúlúnk egész nap, nincs bennünk semmi haszon. Sokkal jobb a közérzetünk ha csinálhatunk is valamit.

Úgyhogy én saját példámon tudom alátámasztani azt, hogy nem olyan jó buli lenne eltartottnak lenni :-)

2016. jan. 31. 12:10
 15/19 anonim ***** válasza:
65%

Sokan tévesen azt hiszik,hogy a kitartottság = otthonülés. Miért, nektek nincs más elfoglaltságotok a munkán kívül?

A nő sportolhat, lehet több hobbija is amiben tehetséges, jótékonykodhat, nevelheti a gyerekeit, tanulhat, rengeteget olvashat, bármikor főzhet az egész család számára, állat menhelyen önkénteskedhet. Még legalább 50 ehhez hasonlót tudnék felsorolni. Ha megvan a megfelelő anyagi háttér, nem is értem miért kérdés, hogy nem a reggeltől estig tartó gürizést választja havi 120-ért.

2016. febr. 29. 16:55
 16/19 anonim ***** válasza:
44%

ha van kitarttasod es makszem eszed akkor nem kell robotolnod olcson.

Tanulni kell kepezni magad akkor azzal foglalkozhatsz amit szeretnel.

Ha a munkad a hivatasod lesz akkor nem munka hanem elhivas es orom a mindennapi foglalkozasod.

En erre torekedtem es sikerult

2016. febr. 29. 17:13
 17/19 anonim ***** válasza:
91%

1.Valamire való nő otthon nem csak a seggén ül, tévhitekkel ellentétben, ugyanis otthon is van bőven tennivaló.

2.Ha ez még nem lenne elég és 8-12 órás munkát is vállal mellette, akkor már nem nő lesz, hanem egy lestrapált haszonállat, hacsak nem valami kényelmes irodába kerül látszatmunkára, ahol egész nap csak a seggét vakarja.Így viszont jó eséllyel tényleg az unalomba fárad bele és szintén lestrapált tehénként esik haza.

A dolgozó nővel meg ugyebár ez a baj, hogy fáradt, lestrapált.

Mindezek mellett hiába gürizik otthon is, meg egy munkahelyen is, még sincs elég pénz.És még zombivá is válik.Kinek éri ez meg??

Aztán meg picsog a férj, hogy a nőnek nincs még őrá is energiája.Mit csodálkozik?!

2016. febr. 29. 17:18
 18/19 anonim válasza:
Ismerek olyan élettörténeteket, ahol a kitartott feleség a válás után teljesen összeomlott, mert nem tudta, hogy kivel és hogyan tartsa fenn a megszokott életszínvonalát. Mondjuk az általam ismert 3 ilyen esetben ezek a nők nagyjából talpra álltak. De egyik sem normális állásba ment. Volt amelyik belekeveredett a politika világába, hogy könnyű pénzhez jusson. A többi sem a tudásával és a szorgalmával próbált meg továbblendülni a helyzetén. Tehát ezek a nők a kitartottságra vágynak bármi áron. Semmit tevéssel sok pénzt akarnak keresni és ezért bármilyen megalkuvásra hajlandóak.
2016. febr. 29. 17:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Pont annyit is ernek konnyu elet kozben lelkuket eladjak
2016. febr. 29. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!