Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amiota hazassagban elek, kicsit meghiztam, es? Tobbi lent!? Fontos! Ugy mint ferfiak, ugy mint nok valaszat varom?
Figyelt kérdés
es igaz , hogy kisebb koromban is dundibb voltam , de szeretnek egy kicsit lefogyni , es mar probaltam de nem tudok , mit tudnek csinalni hogy egy kicsit megvaltozzak , mivel jobban ereznem magam , es attol felek hogy idovel nehogy kiszeressen a ferjem belolem amiert ilyen vagyok , ha esetleg kesobb tobbet magamra szednek ! O mondta mar hogy ot nem erdekli , mert szeret , de neha ugy gondolom hogy ez nem igy lesz !!Igaz kicsit feltekeny vagyok es lehet ez miatt is gondolom ! :) tanacsra lenne szuksegem !!2016. jan. 12. 13:08
21/31 A kérdező kommentje:
ez tavalyi kep , ideni nincs egyelore
2016. jan. 12. 18:43
22/31 anonim válasza:
A hátsóddal nincs baj, a hasad nagy, onnan pedig a legnehezebb leadni. Valóban életmódváltás, ahogy javasolták. (N)
23/31 anonim válasza:
Én is 158 cm vagyok,most 51 kg.10 napja 53 kg voltam,nekem is a hasam problémás.10 napja elkezdtem esténként tornázni,semmi megerőltetőre ne gondolj,borzasztó lusta vagyok :D Most ott tartok,hogy 150 hasprést csinálok meg 3x 50-et,meg csípőemelést 3x30-at,az nem megerőltető,közben simán lehet tv-t nézni is.A lényeg,hogy ezt este csinálom olyan 9 óra felé,és utána már nem eszek semmit.Változtattam a kajákon is,nem eszek pékárút (pedig imádom a friss kiflit,cibattát)reggelizni régen sem reggeliztem,max 1- banánt eszek délelőtt,ebédelni rendesen,aztán vacsira rozsos abonett kenyeret eszek,sajttal zöldségekkel,eleinte nagyon éhes voltam még utána,tehát mindig ráettem banánt.meg egy kis csokit :D Mostanra jól lakom a vacsival,és vacsi után,kb 1 órára kezdem a tornát.Tehát semmi nagy önsanyargatás,és mégis van eredménye,sztem megpróbálhatnád,nekem 4 cm ment le eddig a hasamról.Sok sikert :)
24/31 A kérdező kommentje:
UTOLSO meg is meretkeztel ? en a munkaba egesz nap jarkalok , ugy hogy engem nem eroltet utanna meg a torna is ! :) ez a gond , es enni sem eszek sokat
2016. jan. 18. 12:27
25/31 anonim válasza:
A két mozgás nem ugyanaz,pont ez a lényeg,meg ha nem is eszel sokat,nem mindegy,hogy mit.Persze megméretkeztem,mert ismerem magamat,ha nem látom,hogy ér valamit,biztos nem fogom csinálni :)))
26/31 anonim válasza:
Hát tényleg sok a magasságodhoz, de kicsi odafigyeléssel le tud menni. A munkahelyi mozgás tényleg nem ugyan az, mint a bicaj, vagy futás. Többször egyél keveset, 6-5 szor egyél. Keveset, minél kevesebb ch-val. (Amúgy zárójelben, nem akarlak megbántani, de felnőtt nő kiskacsás bugyiban, ráadásul férjnél. A pasik a feleségükön nem szeretik, az gyerekeknek való. Várd egyszer haza csipkés francia bugyiban vagy tangában comfixxel vagy ilyesmi, lehet többre mész ,mint a fogyókúrával. Nagymama bugyit nem szeretika pasik a hétköznapokban sem. Olcsón is lehet venni szexiset, nem pénz kérdés. )
27/31 A kérdező kommentje:
ertem , van nekem tangam is , Amugy azt o vette nekem ! tudom hogy maskepp szexisebb lennek , de neki mindegy mit hordok , azt hordok amiben jol erzem magam ! :)
2016. jan. 18. 17:00
28/31 anonim válasza:
persze pasiknak mindegy, csak hamar vedd le. de azért neki is jobb ha nem donaldkacsából hámoz ki, hanem vmi szexi csipkéből.
29/31 anonim válasza:
Én 171 cm vagyok és 59 kiló. 67 kilósan már egy növendék bálna voltam, még nekem is túl sok lenne a 74 kg.
És ezt nem bántásból mondom, hanem mert egészségtelen...
Kalóribázis oldalt ajánlom, számolj kalóriát és MELLETTE egyél egészségesen, mert egészséges kajákból is lehet túl sokat zabálni. Plusz heti 2x minimum fél óra mozgás. HA jobb idő lesz akkor bicó. Versenyszezonra mindig bicóval fogyok le én is olyan 57 kiló körülre (sportolok és fontos a súlyom is a versenyek szempontjából)
30/31 A kérdező kommentje:
amikor veszekedunk valamin peldaul , mindig azt mondja akkora vagyok mindjart 100 kilo ! ha eszek kozben amikor veszekedunk , ez is rosszul esik nekem
2016. jan. 20. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!