Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amiota hazassagban elek, kicsit meghiztam, es? Tobbi lent!? Fontos! Ugy mint ferfiak, ugy mint nok valaszat varom?
Figyelt kérdés
es igaz , hogy kisebb koromban is dundibb voltam , de szeretnek egy kicsit lefogyni , es mar probaltam de nem tudok , mit tudnek csinalni hogy egy kicsit megvaltozzak , mivel jobban ereznem magam , es attol felek hogy idovel nehogy kiszeressen a ferjem belolem amiert ilyen vagyok , ha esetleg kesobb tobbet magamra szednek ! O mondta mar hogy ot nem erdekli , mert szeret , de neha ugy gondolom hogy ez nem igy lesz !!Igaz kicsit feltekeny vagyok es lehet ez miatt is gondolom ! :) tanacsra lenne szuksegem !!2016. jan. 12. 13:08
12/31 anonim válasza:
3as vagyok,még annyi ha most le akarsz adni pár kg-t és azt hosszútávon akarod is tartani,akkor az ilyen fogyiteák stb nem biztos,hogy jó megoldás.Teljes életmódváltást kell beoktatnod,viszont nem kell hogy drasztikus legyen.Pl kevesebb édesség,inkább gyümölcs,húsokhoz köretnek több zöldségféle stb.Valamint kezdj el mozogni,sportolni valamit.Azért nem kell elsőre nagy változtatás mert fennállhat a jojo effektus veszélye.Gondolom nem akarnád kiakasztani a férjed sem azzal,hogy mindig a plusz mínusz kilóiddal legyél elfoglalva,mert könnyen agyára mehet az embernek a sajátodnak is :) Bár már az is elég lenne,ha mostani súlyod próbálnád tartani,mert ahogy írtad szülés után még magadraszedhetsz és akkor meg annak örülnél,ha leg. olyan lennél mint most :)
13/31 A kérdező kommentje:
ugy van az biztos ! :) koszonom a valaszokat ! remelem sikerul valtoznom vagy legalabb tartsam a sulyom , ahogy irtad !
2016. jan. 12. 14:09
14/31 A kérdező kommentje:
linkeljetek nekem kepet hogy lassam ki mennyit gondol hogy hogy nezek ki , :D
2016. jan. 12. 14:10
15/31 anonim válasza:
A súlyod alapján 18-20 kg felesleg van rajtad, ami nagyon sok. Életmódváltás kell, fehér liszt, fehér cukor teljes hiánya, szörpök, cukros üdítő abbahagyása (nem nehéz). Igyál csak ásványvizet, teát, mozogj heti 3 x 1 óra intenzív zsírégető edzésen. Ha nem akarsz életmódot váltani, nem fog változni semmi. Ne a megerősítést várd, hogy nem vagy olyan kövér, inkább tegyél magadért. A kép/link egyébként nekem nem nyílt meg.
16/31 anonim válasza:
a siónak vannak light gyümölcslevei szerintem ha nagyon kívánod a cukros üdítőt akkor olyat vegyél. én szerintem finom is :)
17/31 anonim válasza:
én 10centivel vok magasabb, voltam ennyi kg és szörnyű volt, 60-63mal tetszettem magamnak
18/31 A kérdező kommentje:
igy nez ki a hasam ...
2016. jan. 12. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!