Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet így élni? Kinek jó ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így élni? Kinek jó ez?

Figyelt kérdés

A helyzet:

Adott egy 34 éves elvált nő, 2 gyerekkel (akiket ő nevel egyedül), és egy 46 éves házas férfi, szintén 2 gyerekkel, akiket a feleségével együtt nevel.

A férfi és a felesége között kihűlt a kapcsolat, régóta nem élnek nemi életet, de elválni nem akarnak. 22 éve házasok, a gyerekeik 12 és 10 évesek.

A férfi közben beleszeretett az elején említett 34 éves, elvált nőbe. Szeretők, rendszeresen összejárnak, ágyba bújnak, kirándulnak együtt. A FELESÉG MINDERRŐL TUD. A férj teljesen nyíltan, MEGBESZÉLÉS után csinálja ezt.

Szóval a férj és a feleség megbeszélték, hogy az ő házasságuknak a szerelem/szexualitás szintjén már vége, viszont jól megvannak együtt, jó barátok, más területen jól összeillenek, ezért továbbra is együtt élnek és nem akarnak elválni. És persze ott a 2 gyerek, akiket mindennél jobban szeret mindkettőjük és miattuk sem akarnak külön költözni. A feleség tehát tud a nála 11-12 évvel fiatalabb szeretőről, elfogadta, ő sem akar válni.

A férj heti 2-3-szor megy át a fiatalabb nőhöz, nem csak szexre kell, hanem szerelmes is belé, virágot visz, udvarol, romantikus wellness hétvégékre viszi.

A közvetlen család tud a dologról, a gyerekek (a férfi gyerekei) nem. A barátok közül is csak a legközelebb állók. A nyilvánosság előtt a férfi még mindig a feleséggel van, vele megy céges rendezvényekre, vele mutatkozik az utcán. A szeretőjével csak annak lakásán találkoznak, vagy elmennek messzebbre kirándulni, wellnessezni, ahol nem ismerik őket. Együtt nem mutatkoznak.

Hogy lehet ezt bírni, MINDEN fél részéről? Hogy bírja a feleség ezt a megaláztatást? Hogy bírja a férj a kettős életet? Hogy bírja a szerető, hogy a szívszerelme nem hajlandó elválni a feleségtől, és a külvilág előtt nem tudják felvállalni a kapcsolatokat? Milyen hatással lesz ez a gyerekekre, akik néha most is gyanakodva kérdezik, hogy apa miért megy el olyan gyakran otthonról?

A történet igaz, én egy kívülálló vagyok, de nagyon közeli ismerőse az egyik félnek.

Mi a véleményetek erről? Hogy lehet így élni...? Meddig működhet?

2016. jan. 10. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:

"A férj heti 2-3-szor megy át a fiatalabb nőhöz, nem csak szexre kell, hanem szerelmes is belé, virágot visz, udvarol, romantikus wellness hétvégékre viszi."

Én azokat a nőket szoktam wellness hétvégére vinni, akit a tengerparton akarok dugni.

2016. jan. 10. 16:37
 2/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
Szerintem ez így nagyon gáz. A végtelenségig biztosan nem fog így menni, mert valakinek elege lesz.
2016. jan. 10. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek a megrökönyödéseddel, de sajnos vannak olyanok, akik annyira nem akarnak válni a gyerek miatt, hogy ilyenekre képesek. Szerintem ezzel jobban elrontják a gyereket, mintha szétmentek volna, de semmi közöm hozzá.
2016. jan. 10. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:

A feleség szánalmas amiért hagyja hogy a férje ezzel megalázza, és igénytelen amiért még mindig ezzel a "férfival" van.

A fiatalabb szerető is eléggé megalázza magát, hisz elfogadja hogy ő csak egy 2. a férfi életében, egy szerető, egy senki. Egy eszköz akibe ürít a pasi, és még csak nem is az egyetlen. Továbbá erkölcsi hulladék amiért egy házas férfival kezdett.

A férfi pedig, nos ő járt a legjobban. Attól függetlenül hogy undorító amit csinál, legalább egyenes, és mindenki tud mindent. Nem a felesége háta mögött üzekedik. De azért nem dicsérem meg. Bottal nem piszkálnék meg ilyen lényt.

Ha tényleg igaz, hogy mindenki mindent tud, és elfogadják ezt a helyzetet, akkor akár évekig működhet. Vagy addig amíg a férj meg nem unja a szeretőt, és keres egy még fiatalabbat.:) Akkor a mostani szerető esetleg haragra gerjedhet és bosszút akar majd állni amiért a férfi elhagyta egy fiatalabbért. Csak ezen nem kellene majd meglepődni, hisz a feleséget is lecserélték rá...

2016. jan. 10. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább össze kéne költözniük, úgy jobb lenne mindegyikőjüknek.
2016. jan. 10. 17:15
 6/7 Interferencia ***** válasza:
Nem tudom, és az biztos, hogy én egyik fél sem lennék. Viszont nincs kizárva, hogy nekik ez tényleg jó így, ebben az esetben egészségükre.
2016. jan. 10. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat h mukodik e azt nem tudom.Reszemrol ez elfogadhatatlan,de ismerek ilyen part.Ferfi 52eves,cegvezeto es egy szinten rangos korban vele egyidos feleseg,27eves lanyuk van es a ferfi 37eves szeretot tart evek ota,akitol gyereke is van mostmar.Meg mindig a feleseggel van es nem akarnak elvalni egymastol.Ott is mindenki tud mindenkirol.Ferfi itt is,ott is van :/
2016. jan. 11. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!