Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
Párommal négy és fél éve vagyunk együtt. Egyik nap újra szóba került a házasság téma. Elmondtam neki, hogy én szeretnék házasodni majd. Ő evvel kapcsolatban annyit mondott: majd elválik mi lesz, semmi sem kizárt.
Tehát végül is semmi konkrétat nem mondott, hogy akarja-e vagy sem. Régebben teljesen ellene volt a házasságnak, mert, hogy az csak egy papír.
Szerintetek csak halogatja, hogy nemet akar mondani? Vagy legyek türelmes, várjak még pár évet, hátha akkor majd konkrét választ tud adni?
Valamint, ha azt mondaná később, hogy nem akar házasodni, ti maradnátok mellette így is, hogy nem egyezik ebben a pontban a jövőképetek?
Köszi a válaszokat!
Én 27N, Ő 28/F
A házasság tényleg csak egy papír, ha úgy nézzük...
De nézhetjük úgy is, hogy a kapcsolat egy magasabb szintje, DE nem biztos, hogy az a magasabb szint jobb is! Sokan a házasság után engedik el magukat...
Gondolj bele, most boldog vagy mellette, szép és jó minden, jó a kapcsolatotok, de házasság után ez ellaposodik, megéri emiatt megházasodni? Nem biztos, hogy változik a felfogásotok ilyen téren és lehet még szenvedélyesebb lesz köztetek a dolog...de erre nincs garancia!
Nem biztos, hogy a nemet akarta eltolni, lehet, hogy fontolóra veszi a dolgot. Ő tudja mi jár a fejében...
Ha jó a kapcsolatotok szerintem nem éri meg eldobni azért, mert nem akar házasodni, ennyi erővel már az elején dobhattad volna amikor mondta, hogy nem akar házasodni, mert az csak egy papír.
22F
azt gondolom, hogy nem veszi komolyan a kérdésedet, mert érzi, bármi lesz, mellette maradsz. nekem nem fontos a házasság, de ha igen, akkor ne csak várj, pláne nem egy évet.
négy és fél éve ismeritek egymást közelről. nyilván tudja, hogy vágyik-e rád, csak magának akar-e, és érdekli-e, hogy boldog legyél. (ha ő tenné fel a kérdést, hogy házasodjon-e, ha nem akar, azt tanácsolnám neki, hogy ne.)
Èn nem vàrnék emnyi ideig sem, mint te, hogy megbeszéljük mik a terveink a jövőre nézve. Csak elpocsékod a fiatalsàgod, és 30 utàn már sokkal nehezebb pàrt talàlni. Szàmomra egyszerűen nem az az igazi aki összepisili a gatyáját mert annyira fél elköteleződni a pàrja mellett, hogy együtt él vele, de feleségül nem veszi. Szerencsére ilyen gondom nem volt. A férjem hamarabb megkért mint vàrtam volna, és nem vàrtunk éveket a házassàggal sem. Nekünk fontos volt, hogy ne csak pasim/csajom legyünk, hanem hàzastársak. Hivatalos csalàdtagjai egymásnak.
Szóval nem maradtam volna olyannal aki nem hàzassàgban képzeli el az életét. Plàne nem hagytam volna hogy ilyen bizonytalansàgban tartson, és csak az időmet húzza. Hogy aztán sok év után elvegyen valaki màst én meg maradtam volna egyedül ki tudja hàny évesen. Nem egy csaj ismerősöm járt így.
hulyit siman
nem teged akar felesegnek ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!