Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvennetek a ferjetek nevet, ha kulfoldon elnetek es oroszos hangzasa lenne?
O orosz csak hat en nem vagyok az..nekem csak ilyen ö betuk valasztahtok: ö,ô,õ,ō. De ettol fuggetlenul hivatalban stb nekik sincs rendes hosszu ö-juk ezert ha tehetem ekezet nelkul irom(ne felrdkezzunk meg az é-rol sem
... Iyg aztan ahogy az emberek kimondjak az ugysem hasonlit az eredeti nevemre es meg allandoan kerdezgetnek is ha rendesen van leirva h h Kell ejteni stb..
Én nem vettem fel a férjem nevét. Németországban élünk, és a férjem német. Az én nevem több olyan karaktert is tartalmaz, amit a németek nem tudnak értelmezni (pl. "cs"). Minden telefonhívásnál, e-mailnél betűznöm kell a nevemet - de engem nem zavar.
Édesapám neve, akit szeretek és tisztelek. A férjemet is, de máshogy. Nem a kelléke vagyok vagy a tartozéka, hanem az egyenrangú felesége. És magyar vagyok egyébként is, nem német - és nem zavar, ha emiatt néha le kell betűznöm a nevemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!