Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » El tudtad fogadni lélekben és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudtad fogadni lélekben és a mindennapi helyzetekben, hogy az új párodnak már egy vagy több gyereke van?

Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 02:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
erről most eszembe jutott, nem tudom hallottátok-e, hogy Bodnár Attila fia , aki anno az X-faktorban szerepelt,elhunyt nemrég. és szerencsétlen utcazenész és majdnem hajléktalan volt, nem értem, az apját, hogy nem foglalkoztatta a fia, csak a 2- házasságából született gyerekek. és hogy számolhatnak el a lelkiismeretükkel most.
2015. dec. 21. 09:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem én úgy akarnám, hogy oké találkozz nyugodtan a gyerekeiddel, de én nem igazán akarok és ne legyen közöm hozzájuk. Aztán belegondoltam, milyen abszurd ez, szóval jelenleg nem hiszem, hogy szeretnék gyerekes férfit.
2015. dec. 21. 10:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen aki nem szereti a gyerekeit is a ferfinek es nem fogadja el oket,inkabb ne jojjon ossze olyan emberrel akinek ilyen szinten van multja mar.De sztem egy ,,anyatipus,, aki szereti a gyerekeket ilyenen nem is gondolkozik,csak a gyerekeket nezi es nem azt h ki az anyjuk/apjuk v h esetleg az extol van.Ha normalis a viszony es nem maszik ra az ex,jol kezelik a helyzetet teljesen elfogadhato.Van olyan h az elozovel nem jon ossze,boldog lesz az ember a kovetkezovel,de most arnyekolja be ket olyan gyerek v egy aki nem is tehet rola???Ha vki elfogadja a parjat es multjat az az o kapcsolatukat is megerositi.
2015. dec. 21. 10:48
 14/18 A kérdező kommentje:
nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem a gyerek tehet róla, de idegennek, kellemetlennek és roppant nehéznek számomra egy ilyen helyzet, szóval én nem vagyok az általad emlitett anyatipus, hisz még sajátot sem szeretnék jó ideig..nem tudom, hogy ez megszokható-e.. érdekelne azok véleménye, akik már voltak ilyenben, egyikőtök irta, hogy igen..
2015. dec. 21. 11:01
 15/18 A kérdező kommentje:
kimaradt egy szó- nehéznek tűnik
2015. dec. 21. 11:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Nemtudom,h megszokhato e.En ugye csak a masik oldalrol tudok irni(gyerekszemszogbol) Ha vki amugy nem gyerekparti es sajaton else nwgyon gondolklzott meg akkor eleg nehez,ezt elhiszem.De akkor onmagaban nem az nehez h az extol van gyerek,hanem alapvetoen a gyerek!Sztem,ha csak ez a gond meg lehet szeretni es szokni egy helyzetet,lehet belejossz es emiatt te is vagyni fogsz ra!
2015. dec. 21. 12:11
 17/18 A kérdező kommentje:
probálkozom :) és tényleg sajnálom a helyzetedet. egyébként apukáddal tartjátok a kapcsolatot ? lehet, ha egyszer leülnétek átbeszélni, közelebb kerülnétek egymáshoz vagy oldódnának a sérelmek.
2015. dec. 21. 12:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Mar felnott vagyok,nincs veszekedes v ilyesmi.Tartjuk is a kapcsolatot,unokaja is van mar!Tudom,h rossz neki,de elfogadta,h a felesegenek rossz h mi vagyunk,merthat nem tole!Mikor kisebb voltam ezerszer probaltuk .egbeszelni a hugommal,tok feleslegesen.A no hozzaallasa ettol nem valtozott.Ugy gondolom nem kellett volna apuval maradnia,ha minketnem tudott elfogadni.Mert igy ket gyereknek nincs apja es a gyerekemnek papaja!
2015. dec. 21. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!