Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos szted egy házasságban, hogy nagyjából egyezzen a két fél családi háttere? Mi van, ha az egyik szép, szerető családból jön, a testvérei is ilyen párt találtak, a korábbi kapcsolatainak családja is jó volt, de az új párjáé nem az?
Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 11:49
11/14 A kérdező kommentje:
nem én pontoztam le :) sokan ezzel szórakoznak itt
2015. dec. 21. 08:14
12/14 anonim válasza:
En nem pontoztwm le senkit.En nem irtam,hogy nekem fontos hogyan nevelen a gyerekeimet,de nyilvan mindenkinek fontos!Az h kinek milyen csalad adatott nem tehet,ennek ellenere levonhatom azt a kovetkeztetest h en mashogyan szeretnem csinalni most es a jovoben.Mas is mondhatja,h az en csaladom ,,gazos,, es o nem igy csinalna,de,ezert elutasitani vkit es esetleg nem egyutt lenni vele az mar mas kerdes.Levonni egy kovetkeztetest es teljesen elutasitani az egeszen mas.Es a kerdesre ugy erzem teljesen kifejtettem a velemenyem.Nem ez kell,h mervado legyen egy kapcsolatban h milyen annak a csaladi hattere,hanem h o milyen ember es mit vont le a szulei hibajabol!
13/14 anonim válasza:
Meg az h en hogyan nevelem esetleg a gyerekeim mi koze az en es a szuleim kapcsolatahoz?Semmi!Nem is az volt a kerdes h en v az az ember akinek nem megfelelo a csaladi hattere hogyan neveli a gyerekeit...hanem az h egyutt lenne e olyan emberrel akinek nem rendezett a csaladi hattere...
14/14 anonim válasza:
Azzal viszont vigyázz, ha az egyik fél egy szerető, egymást támogató, rendezett családból származik, míg a másik fél olyanból, ahol elváltak, folyton cirkusz volt, netán családon belüli erőszak is megjelent, nem biztos, hogy ugyan az lesz az értékrendetek. Nekem két ilyenem is volt, ahol a lány rossz családi háttérből származott (nem anyagira gondolok most), és az volt neki az alap és megszokott, hogy nem foglalkoznak vele, lexarják, és amikor nőként kezelték, figyeltek rá, stb már furcsa, olykor terhes volt számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!