Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Asszonyok/Nők akiknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszonyok/Nők akiknek a férjük szeretőt tartott. Hogy alakult?

Figyelt kérdés

Elhagyott titeket a másik nőért?

A férjem bele szeretett egy másik nőbe, már nem szeretjük egymást csak a gyerekek tartanak minket ossze. Én nem akarok válni. Titeket elhagyott a ferjetek ebben a helyzetben.lévők..

2015. máj. 24. 20:02
 1/7 anonim válasza:
70%
Ha nem szereted a férjedet, miért akarsz vele maradni? Csak nem a pénze miatt?
2015. máj. 24. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van ne valj el kuzdj a hazassagert

A hazassag ertekesebb mint egy hazassagon kivuli szeretoi kapcsolat

2015. máj. 24. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
A hazassagon aldas van a szerton atok aki mas ferjet elveszi megfizet erte
2015. máj. 24. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Biztos, hogy beleszeretett, vagy csak az újdonság varázsa van rá hatással? Mióta vagytok házasok és hány évesek vagytok?
2015. máj. 24. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Először is! Kedves 3. válaszoló! Szóval szerinted csak a szerető a hibás minden történésért? Ő a pokol kénköves bugyrában fog elégni,az aki soha nem ígért semmit a feleségnek? Ha ez így van akkor a férjre mi vár,azt megkérdezhetem? Hiszen a férj fogadott örök hűséget,amit aztán nem sikerült betartania! Vagy ő ettől még egy szent? Esetleg ne emeljük piedesztálra a drága férjeket akik ezt teszik?

Kedves kérdező,a kérdésre a válaszom az,hogy számomra teljesen mindegy lenne a férjem mit akar. Én mondanám,hogy ennyi volt. Nem is értem miért akarsz maradni,hogyan tudnál azzal a tudattal élni a férjed mellett,hogy ő mást szeret,ráadásul te sem szereted már így duplán nem értem! Már rég rossz,ha egy házasságot,csak a gyerek tart össze! Azon gondolkodtál már,hogy így milyen mintát adtok tovább a gyerekeiteknek? Azt fogják gondolni,hogy ez így helyes,és így van jól,hogy ha valami nem működik akkor is szenvedünk benne.

2015. máj. 25. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Ha, en vagyok a szereto nalunk.

A ferfi akkor fog elvalni a felesegetol, ha felnottek a gyerekek.

Mar lebukott az uzenetekkel. Feleseg nem valik. Minek valna? Haz, auto van a segge alatt, diplomas, de sose hasznalta a papirt, jo helyre tette a feneket.

Ellesznek egymas mellett meg par evet, aztan a ferfi lelep, a no meg verheti magat 50 evesen a nagy semmire amije marad.

Gratulalok mindkettojuknek! Most 40-esen meg tobb eselye van az embernek uj eletet kezdeni, mint 10 ev mulva leharcoltan.

A pasi amugy klasszisokkal fiatalosabb, mint a no, mondjuk tesz is erte.

De az fix, hogy en nem fogok ra varni 9 evet, pedig "el tudna kepzelni" ja, mert "nem kell feltetlenul ferjhez menni" mondom megtartanal magadnak? Pfff... na hagyjuk. Szeretem, mert szeretem, de ha 2 ev utan se valik akkor mire varjak? En nem fogom ezzel nyaggatni. Kesz. 2 hulye megtalalta egymast es egyik se boldog... megcsinaltak. En meg boldog akarok lenni.

Elvalt szulok gyerkekekent amugy meg jobb minel hamarabb valni, ha mar nem szereti egymast a ket fel, meg veszekedes nelkul is ereztem, hogy a szuleim nem szeretik egymast, csak evickeltek egy pocsolyaban tesom es miattam.

2015. máj. 26. 02:59
 7/7 anonim ***** válasza:
47%

Ja, elozo vagyok.

Kerdezo, ha nem vagy boldog, nem szeretitek egymast megis minek vagytok egyutt? De komolyan? Ekkora osszetarto ero a gyerek? Ha normalisan el tudtok valni hidd el, hogy nem fogja oket ugy megrazni, mint gondolnad. Sot! Sok gyerek azt kivanja, barcsak hamarabb valtak volna a szulei, mert gyotrodes oket ugy nezni, hogy egy agyban alszanak, de nap kozben olik egymast/ nem szolnak a masikhoz/ nincs koztunk semmi szeretetteljes.

A masik a penz... 43 evesen annak a nonek se lenne konnyu, de ha en is mindig megoldottam a dolgaimat, akkor nehogy mar egy felnott no diplomaval ne tudna magaval valamit kezdeni. Ha a gyerekek felnonek mi a garancia, hogy egyutt maradtok kerdezo? Semmi. Az a kicsi kapocs is elszakad. Addigra meg meg jopar evet veszitesz az eletedbol egy boldogtalan kapcsolatra.

2015. máj. 26. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!