Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszonyok/Nők akiknek a férjük szeretőt tartott. Hogy alakult?
Elhagyott titeket a másik nőért?
A férjem bele szeretett egy másik nőbe, már nem szeretjük egymást csak a gyerekek tartanak minket ossze. Én nem akarok válni. Titeket elhagyott a ferjetek ebben a helyzetben.lévők..
Igazad van ne valj el kuzdj a hazassagert
A hazassag ertekesebb mint egy hazassagon kivuli szeretoi kapcsolat
Először is! Kedves 3. válaszoló! Szóval szerinted csak a szerető a hibás minden történésért? Ő a pokol kénköves bugyrában fog elégni,az aki soha nem ígért semmit a feleségnek? Ha ez így van akkor a férjre mi vár,azt megkérdezhetem? Hiszen a férj fogadott örök hűséget,amit aztán nem sikerült betartania! Vagy ő ettől még egy szent? Esetleg ne emeljük piedesztálra a drága férjeket akik ezt teszik?
Kedves kérdező,a kérdésre a válaszom az,hogy számomra teljesen mindegy lenne a férjem mit akar. Én mondanám,hogy ennyi volt. Nem is értem miért akarsz maradni,hogyan tudnál azzal a tudattal élni a férjed mellett,hogy ő mást szeret,ráadásul te sem szereted már így duplán nem értem! Már rég rossz,ha egy házasságot,csak a gyerek tart össze! Azon gondolkodtál már,hogy így milyen mintát adtok tovább a gyerekeiteknek? Azt fogják gondolni,hogy ez így helyes,és így van jól,hogy ha valami nem működik akkor is szenvedünk benne.
Ha, en vagyok a szereto nalunk.
A ferfi akkor fog elvalni a felesegetol, ha felnottek a gyerekek.
Mar lebukott az uzenetekkel. Feleseg nem valik. Minek valna? Haz, auto van a segge alatt, diplomas, de sose hasznalta a papirt, jo helyre tette a feneket.
Ellesznek egymas mellett meg par evet, aztan a ferfi lelep, a no meg verheti magat 50 evesen a nagy semmire amije marad.
Gratulalok mindkettojuknek! Most 40-esen meg tobb eselye van az embernek uj eletet kezdeni, mint 10 ev mulva leharcoltan.
A pasi amugy klasszisokkal fiatalosabb, mint a no, mondjuk tesz is erte.
De az fix, hogy en nem fogok ra varni 9 evet, pedig "el tudna kepzelni" ja, mert "nem kell feltetlenul ferjhez menni" mondom megtartanal magadnak? Pfff... na hagyjuk. Szeretem, mert szeretem, de ha 2 ev utan se valik akkor mire varjak? En nem fogom ezzel nyaggatni. Kesz. 2 hulye megtalalta egymast es egyik se boldog... megcsinaltak. En meg boldog akarok lenni.
Elvalt szulok gyerkekekent amugy meg jobb minel hamarabb valni, ha mar nem szereti egymast a ket fel, meg veszekedes nelkul is ereztem, hogy a szuleim nem szeretik egymast, csak evickeltek egy pocsolyaban tesom es miattam.
Ja, elozo vagyok.
Kerdezo, ha nem vagy boldog, nem szeretitek egymast megis minek vagytok egyutt? De komolyan? Ekkora osszetarto ero a gyerek? Ha normalisan el tudtok valni hidd el, hogy nem fogja oket ugy megrazni, mint gondolnad. Sot! Sok gyerek azt kivanja, barcsak hamarabb valtak volna a szulei, mert gyotrodes oket ugy nezni, hogy egy agyban alszanak, de nap kozben olik egymast/ nem szolnak a masikhoz/ nincs koztunk semmi szeretetteljes.
A masik a penz... 43 evesen annak a nonek se lenne konnyu, de ha en is mindig megoldottam a dolgaimat, akkor nehogy mar egy felnott no diplomaval ne tudna magaval valamit kezdeni. Ha a gyerekek felnonek mi a garancia, hogy egyutt maradtok kerdezo? Semmi. Az a kicsi kapocs is elszakad. Addigra meg meg jopar evet veszitesz az eletedbol egy boldogtalan kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!