Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg vagytok elegedve a hazassagotokkal az eletetetekkel? Annyira furcsa hogy csak halat erzek.
Annyira halas vagyok azert mert minden szepen rendben megy nalunk.
A ferjem dedelget szeret jatszunk nevetgelunk.Nincsenek anyagi problemaink szepen elunk es dolgozunk egeszsegesek vagyunk mindketten 40 +
Gyerekeink okosak ugyesek es jol erzik magukat.
Ereztetek mar igy hogy halasak vagytok mindenert ami korulvesz Hogy szerencsesnek erzitek magatokat?
Halat? Ezt úgy érted ahogy gondolom?
"There are two things in the world that smell like fish... One of them, the fish..."
Egy hetfo reggel sajat automban szolt a zene es sutott a nap ekkor ereztem eloszor milyen szerencses vagyok mennyi minden jo van az eletunkben.Ez 3 hete volt azota egyfolytaban ezt erzem.
Nagyon kemenyen tanultam es dolgoztam fix munka mellett hogy a vallalkozasom beinduljon es vegre elerkezett az ido hogy hasznot is tudok kivenni.
A fix allasomban kaptam egy uj munkakort ua ido jobb fizetes.
A ferjem dolgozik de csak heti 36 oraban igy van ideje mindenre jokedvu nevetos es sokat jatszik a gyerekekkel.
Egyszoval a hala es az elegedetseg erzese mar egy honapja tart annyi eros hogy minden nap feldobva erzem magam tole.
Amiota igy erzem magam a ferjem is sokkal jobb kedvu hat ra is.
Nem dicsekves csak a kornyezeteben is csak panaszt es sohajt es elegedetlenseget latok es hallok.
ezert kerdem csak en vagyok aki ugy erzi nagyon sok mindent kapott az elettol jot is rosszat is de halas erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!