Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, mennyit költötök magatokra havi szinten?
Nem tudom havi fix összeget mondani, mert nem egyformán költök, és mivel nálunk egy bankszámla van, kozmetikumoknál sem tartom tételesen számon, hogy ki mennyi sampont, tusfürdőt használ, mennyire került a borotvahab vagy az arcpakolás, meg nem is havi szintem veszem őket, hanem amikor akciós, jól betárazok mindenből.
Ruhát, cipőt szezon végi kiárusításnál vásárolok, januárban 30-40 ezret szánok rá (4 fős család), utána nyárig nem hiszem, hogy vásárolni fogok. Itt most megint nem különítem el, hogy mennyi az enyém, a férjemé, vagy a gyerekeké, ennyi a keret, ahogy legjobban kijön.
Fodrászhoz kb. 6 hetente járok, ez 4000 Ft, parfümöt ebben a hónapban tervezek venni, az elég sokáig elég.
CSak részben tartozik ide, de pl. ezekben a hónapokban sokat költöttem vitaminra, párszor szeretnék elmenni színházba, valamint találtam egy hobbyt, aminek a költsége kb.5000 Ft lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!