Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, mennyit költötök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, mennyit költötök magatokra havi szinten?

Figyelt kérdés
pl. Ruhákra, szépségápolásra stb.
2015. nov. 25. 21:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Semennyit. Rám az uram költ.
2015. nov. 25. 21:38
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

Nekem meg nincs uram, mert én is ugyanolyan kereső ember vagyok és egyenlőek vagyunk.

Nem veszek minden hónapban ruhát, de átlagosan havonta kb 12-15 ezret költök szépségápolásra és ruhára.

2015. nov. 25. 21:45
 3/13 anonim ***** válasza:
23%
2 vagyok: ja bocs ez vagy-vagy. Összesen olyan 20 ezer körül
2015. nov. 25. 21:46
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
Akinek a műveltsége nem terjed addig hogy tudja, az "ura" szónak semmi köze az úr szóhoz, az ne kötözködjön! Az maradjon mély csendben!
2015. nov. 25. 21:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ruhákra, cipőre 100-250 euró, mikor mennyi.

Sminktermékekre nem költök havi szinten, olyan 3 havonta 30-50 euró.

Kikapcsolódásra, szórakozásra 100-200 között.

Még mielőtt beszólna valaki, a saját keresetemből természetesen.

2015. nov. 25. 22:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Havit nem tudok,van hogy honapokig semmi,aztán viszonylag sok.

Éves szinten ruha 50-70 ezer (sokmindent rendelek külföldröl olcsón).

Kozmetikumok (sampon,smink,ilyenek minden) 15 ezer kb (nem hasznalok sok sminket)

Vitaminok 15 ezer.

Fodrász évente egyszer igazítás 3ezer,hajfesték 2 havonta 1500

Szinház,koncert,ilyenek 100ezer körül

2015. nov. 25. 22:24
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

Ruha, cipő amikor kell( ha màr nem alkalmas hordàsra) Ruhàt kb 6 éve nem vettem egy darabot sem. Cipőt kb évente 1-et. A divat hidegen hagy.

Szempillaspiràlt, szemhéjpúdert, parfümöt akkor veszek ha valami elfogy.

Többet költök arra ami érdekel (könyvek). Szeretek olvasni. Havonta 3-5000körül, és évente 3-4 nagyobb csomagot 20- 30 ezer között.

2015. nov. 25. 22:37
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Pedig az pont azért uram, mert a rangkülönbséget jelezte anno...
2015. nov. 25. 23:40
 9/13 anonim ***** válasza:
3 havonta 7ezer a fogamzásgátló, 3 havonta 8ezer kb a smink, amit elhasználok, ruhát félévente veszek, akkor olyan 10 körül költök, de a férjemmel kigazdálkodjuk, ha valamire szükség lenne még útközben, nem szokott gond lenni. Nálam főleg gyógyszerek és orvosi vizsgálatok tudnak időnként sokba kerülni, többet visznek el, mint a ruházkodás, vagy a smink, tavaly kb. 100.000 forint ment el rájuk alhangon.
2015. nov. 26. 09:54
 10/13 anonim ***** válasza:

Tusfurdo, sapmon, balzsam, hajapolo olaj, arc/testapolo - evente 100 euronal biztos nem tobb, altalaban akkor veszek ujat, amikor elfogy. Sminket egyaltalan nem hasznalok, csak hidratalo kremet veszek az arcomra, mert nagyon szaraz a borom.

Ruhat akkor veszek, ha valamim kiszakad vagy kifakul, elhasznalodik.. Nincs rengeteg cuccom, es utalok vasarolni. Cipot is akkor veszek, ha mar amim van (4 par cipom van osszesen), hasznalhatatlan.

Amit meg magamra koltozk az fogamzasgatlo, telefonszamla, berlet, konditerem (uszoda miatt foleg), szoktam neten mindenfele kurzusokat venni, konyveket, mozit, szinhazat, kirandulast, illetve utazas. Amikor tudok, elszabadulok valahova legalabb egy hetvegere, ez a legnagyobb hobbim a vilagon :) Nem erdekelnek a targyi dolgok, inkabb elmenyeket gyujtok.

Mindez a sajat penzembol termeszetesen.

2015. nov. 26. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!