Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehetünk-e boldogok házasságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetünk-e boldogok házasságban szerelem nélkül?

Figyelt kérdés
2015. nov. 23. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt erősen kétlem. Akkor mi tart össze benneteket, ha nem szerelem vagy szeretet? Érdek? Mert az már régen rossz! Hogy lehet egy olyan emberrel együtt lenni, ráadásul házasságban élni, akit nem szeretsz????
2015. nov. 23. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Csak ha ő a legjobb barátod is!
2015. nov. 23. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem.Miért úgy érzed boldogok vagytok így? Akkor fogalmazd már meg légyszi mi az ami kettőtök között van,ha szerelem nincs és szerinted ez boldogság lenne.Mivel teszitek egymást boldoggá?
2015. nov. 23. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Ha volt szerelem, aztán lecsitult szeretet lett belőle, erős lelki kötődés, akkor igen. A szerelem nem tart örökké.

Ha viszont soha nem is volt, akkor azt inkább megelégedettségnek nevezném, vagy realista döntésnek, ahol az észérvek szóltak csak a másik mellett. Lehet egy ilyen házasság is kiegyensúlyozott, de szerintem az egyik legszebb és leglényegesebb dolog a szeretet kéne, hogy legyen.

2015. nov. 23. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
28%

Az eddigi válaszadók nyilván több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a házasság terén, és még mindig fülig szerelmesek:)

Nem fejtetted ki a kérdést, de köztudott tény, hogy a szerelem előbb vagy utóbb, de elmúlik, és hogyha azt mély szeretet, tisztelet váltja fel, és fenn tudjátok tartani a tüzet, akkor lehettek boldogok...

2015. nov. 23. 19:50
 6/8 anonim ***** válasza:
46%

Szerelem nem jár mindenkinek, ezt el kell fogadni. Én a sokadik pofon után ésszel választottam és jól tettem, tisztelem, becsülöm a párom, szeretem is, de nem vagyok szerelmes. Minek adjak? Úgysem kapom vissza. Ő tudja, hogy így érzek és elfogadja. Ó nem tudom mit érez, de szerintem hasonlót mint én, mert ő sem viselkedik úgy, mint aki szerelmes:) velem még senki nem viselkedett úgy, nem éreztem soha semmiből, sőt inkább elfobtak ha akadt egy rosszabb:).

Megvan a kölcsönös szeretet, de semmi több.

2015. nov. 23. 21:10
 7/8 A kérdező kommentje:
nálunk a közelmúltban történt egy nagydolog ami miatt ugy érzem,hogy részemről nincs szerelem bár részéről van szerelem a ragaszkodás megvan részemről..
2015. nov. 24. 20:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Esélytelen hogy boldogok lesznek egymàssal. Ha pedig az ember csak úgy elvan...az nem boldogsàg.
2015. nov. 25. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!