Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éve vagyunk együtt. Mennyire veszélyeztet az elválás
ha már nem kívánom annyira a szexet mint rég?
Én emiatt váltam el...3 évig ment így.Nekem teljesn a padlóra került az önbizalmam,depressziós lettem,eleinte magam hibáztattam,hogy biztos "öreg"(33 évesen) meg csúnya vagyok,stb.Amúgy soha semmi értelmes magyarázatot nem kaptam csak mindenféle közhelypuffogtatás(fáradtság,stb).A végén már nemcsak a mennyiség (havi 1),hanem a minőség is a tolerálható minimum alá csökket(semmiféle erotika nem létezett a dolgoban,csak rám mászott mint akinek le kell tudnia valami nemszeretem kötelességet).Na ekkor egy napon amikor mélyponton voltam előadtam neki,hogy mi lenne,ha inkább elválnánk,mert ez így nem mehet tovább.Persze én voltam a rossz aki nem érti meg gondjait.Még hozzátenném többször felvetettem menjen orvoshoz,de nem volt hajlandó,(mert ennek hormonális oka is lehet,vagy milló egyéb eü probléma).Ha meg akarod tartani a feleséged beszélj vele őszintén,hogy miért nem akarod,és ajálnd fel,elmész orvoshoz,ha nem javul a helyzet.A folyamatos visszautasítás egy nőnek nagyon megalázó :(
2015. nov. 18. 22:18
Hmmm. Ha nő írta volna ki a kérdést most mindenki őt sajnálná, hogy milyen szexmániás férje van stb...
Én férjemnek is vannak ilyen időszakai ( többnyire fáradtság vagy munkahelyi stressz miatt), ilyenkor nem kezdem el nyaggatni mert nem csak egy szerszámot látok benne, hanem sajnálom, hogy gondjai vannak és igyekszek támogatni. Ha valaki elhagy, mert csak heti 1 szex van, akkor jobban is jársz, hogy lelépett! Kb mintha azt írta volna a kérdező, hogy félévente van szex.
2015. nov. 19. 08:13
13/21 A kérdező kommentje:
9,10. Nem akartam ebbe belegondolni, hogy màr nem szeretem csak megszokás, de mérlegelni fogom most, hogy kívülállóként így látjátok. (Bejárónőnk már van, csak, hogy erre is reagáljak)
Köszi a tanácsokat.
14/21 A kérdező kommentje:
11. Köszönöm, hogy megosztottad a saját tapasztalatod! Teljesen érthető, hogy elváltál! Nálunk 2-3 hónapja van ez, mindenképp kiderítem mi az oka :) jobban örülnék ha "csak" hormonális gond lenne amit lehet kezelni, mint amit írtak a többiek.
Könnyen kideríthető, hogy mást se kívánsz meg, vagy csak a feleséged nem. Ha utóbbi a helyzet, akkor benne van a hiba.
2015. nov. 19. 13:40
Azért Kérdező, jó olvasni, hogy ennyire konstruktívan állsz hozzá a problémához, és valóban változtatni szeretnél :) Bár több ilyen Férfi lenne, mint te :)
2015. nov. 19. 13:56
Írj ha akarsz dumálgatni. 21/N
2015. dec. 1. 20:48
Nem tudom olvasod-e még a kérdést 11-es vagyok.
Annyit még hozzátennék,hogy ennek már több,mint két éve,hogy elvátunk(30 éves korom körül kezdődtek a gondok most vagyok 35),de azóta se vagyok sokkal jobban.Nincs senkim,nincs önbizalmam,bátorságom ismerkedni,annyira belém ívódott és rettegek a visszautasítástól.Most van valaki akit úgy néz ki,talán érdeklnék,de teljesen elfelejettem nőnek lenni,nem tudom,hogy kezelejem a szitut.Félek csak félreértem,és jön a visszautasítás tán a pasi egyenesen a képmebe röhög,hogy csak nem gondolom,hogy én kellek neki...Vagy ha netán eljutunk odáig,az ágyban lesz valami gixer...Szóval nekem a volt férjem(igaz azt nem fogom rá,hogy akarattal),szinte teljesen tönkre tette az életem.Pedig nem vagyok csúnya,a koromhoz képest pláne állítóglag,régen egy szeximádó,cserfes nőci voltam,de most egy leginkább egy szürke beporosodott szörnyszülöttnek érzem magam....És ez nyilván kiül az arcomra,a testtartásomra, és indul az ördögi kör
2015. dec. 4. 23:01
Utolsó, pontosan így voltam, vagyok én is. Mondjuk én drasztikusan segítettem ezen, de azért a kisördög bennem van, hogy nem vagyok elé jó nő. Lerombolta az önbizalmamat.
2015. dec. 5. 08:27
20/21 A kérdező kommentje:
Igen olvasom, köszönöm a válaszokat, tanácsokat. Privik is nagyon jól estek, de nem ismerkedem, rendbe hozom a házasságom. Azóta beszéltünk, és kiderűlt, hogy interneten ismerkedett férfiakkal ( kamerán mutogatta magát stb) de főleg az volt az oka, hogy nem dolgozik és unatkozott. Változásokra lesz szükség, de megoldjuk.
Kapcsolódó kérdések: