Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éve vagyunk együtt. Mennyire veszélyeztet az elválás ha már nem kívánom annyira a szexet mint rég?
Én pont ilyen szituban vagyok nő létemre. Mintha sokkal kevesebbszer kívánná a párom. Én próbálkozom, de 80%-ban elutasít. Nincs senkije, nem ez a probléma. Én dühös, kissé ingerült vagyok. Engem feldühít, hogy kedvességből leszopom, és "cserébe" eszébe se jut semmi viszonzásul, hanem a fal felé fordul és elalszik, mondván, hogy milyen jó volt... Ha próbálkozom, akkor elhajt azzal, hogy aludjak inkább. Ha próbálok vele beszélni erről, akkor csak annyit mond, hogy most ez van.
Én nem csalom meg, nem is akarom, nem attól lennék kielégítve, hogy lefekszem mással, mert lelkileg ugyanolyan vacak lenne. Jelenleg 4 önkielégítésre jut 1 szex. Kb 1-2 hetente van szex. Én heti 3-4-et "igényelnék". Szar, vacak, odabassza a hangulatomat.
A lényeg: beszélgess vele, mondd el neki, hogy mit érzel, próbálj valahogy könnyíteni neki, akár kézzel, akár orálisan. Aztán előbb-utóbb lehet, hogy visszajön a kedved is :) A lényeg szerintem az őszinte kommunikáció.
29N (párom 41F)
Talán van valami ami miatt nem kívánod a szexet. Stressz, egészségügyi okok, stb. Azt kellene megkeresni és orvosolni.
De én magamon vettem már észre, hogy nagyban függ étkezési szokástól, munkától, stressztől, hogy mennyire kívánom.
Mondjuk nálam azért naponta egyszer biztos van, a párom és én is igényeljük. De van amikor többet nem kívánok.
Szerintem önző vagy. Kinyalni még ki tudod, ha nem megy a szex... (gondolom arra utalsz, hogy nem áll fel mostanság valami egészségügyi probléma miatt).
Ha meg ilyen gondod van, legalább elnézhetnél egy orvoshoz...
Igen, veszélyeztet az elválás, de még inkább az, hogy az asszonyod megcsal valakivel, és szerintem jogosan!
És a feleséged nem "szexcentrikus", csak normális egészséges ember, és ha nem tudod neki megadni amire vágyik, akkor az főleg a te hibád. Belegondoltál már abba, hogy ő vágyik a kielégülésre, mégis leszopna téged, csak hogy örömet okozzon, és valószínű tudja, hogy nem lesz semmilyen viszonzása, te pedig válaszul elhajtod? Tudod, milyen érzés ez? Nem csodálkoznék, ha találna maga mellé mást, aki megbecsüli.
Bocsi, én külső szemmel ezt látom.
Ha nincs kedved ahhoz hogy kinyald tehát örömet okozz neki és elhajtod, ha ő akar örömet okozni neked, akkor te már nem szereted őt, vagy csak egy önző pöts vagy, ami ugyanaz.
Én otthagynálak, bocs. de csak egy életetek van, egy fiatalságotok és máris úgy éltek mint egy nyugdíjas házaspár.
Inkább fizess egy bejárónőt!
Most komolyan, nem szereted már annyira a párod, talán egyáltalán nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!