Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasként és/vagy szülőként hiányzik a fiatalkori éned és életed, szerelemeid, barátaid?
Úgy van ahogy az 1-es írja.
Szép volt,jó volt de elmúltak azok az idők.
Azért akinek 30-40 évesen a tini korszak hiányzik ott már gondok vannak szerintem...
Most is van boldogság az életben.
Feleségem,gyerekek és úgy egyáltalán a családi élet :) Ennek is vannak szépségei sőt ennek vannak a legszebb pillanatai :)
De persze ugyanúgy vannak barátok stb..
Szóval nem kell félni :)
36/F
Én 25 évesen mentem férjhez. Nem hiányzik a szingli lét, a pocsék párkapcsolatok, csalódások, szakítások és viszonzatlan fellángolások még inkább nem. Akkoriban voltak akiket a barátaimnak hittem, de kiderült, hogy nem voltak azok. 1-2 megmaradt, velük jóban vagyok. A férjemmel jöttek új barátok is, szeretünk velük eljárni ide-oda, vagy kettesben, szeretünk mindketten a hobbinkkal foglalkozni, olvasni...
Nagyon nem hiányzik a magány, és hogy mindenre engedélyt kell kérni anyámtól, magolni sem szerettem, mert a legtöbb tárgy nem érdekelt.
Jobban szeretek felnőtt életet élni, házasságban, munkával, barátokkal, több a szabadság, sokkal boldogabbak vagyunk amióta együtt vagyunk. 29/N, 26/F
6-os azért úgy megkérdezném, mégis mivel foglalkoztok te és a férjed, hogy a munka mellett jut idő és energia is a családra, barátokra, sőt még hobbikra is???? Mert akinek össze kell güriznie egy ingatlant mielőtt családot alapít, annak igencsak öszze kell magát kapnia karrier-ügyileg. Aztán meg persze hogy nosztalgiával gondol a régi, gondtalan időkre. Más persze, ha valakinek a szülei egyből lakást tesznek a feneke alá 20 éves korában.. Akkor el lehet jutni valahová, de még akkor is ki lehet siklani.. Tényleg nem irigységből, csak mégis szeretném tudni h mai világunkban hogy lehet ilyen ideális családi életet élni (jelentősebb anyagi támogatás nem lévén) mert akkor én is megteszek mindent, hogy eljussak ide :)
Már most is azért élek és tanulok külföldön, mert otthon esélytelennek éreztem magam, de még így is vannak kétségeim, hogy mire eljutok a kívánt szintre esetleg nem marad energiám v időm, hogy ki is élvezzem a családot (amit persze még létre is kell hoznom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!