Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viktoria1978 kérdése:
Vege a hazassagomnak?
Figyelt kérdés
A masodik gyerekünk megszületese ota csak a gyerekeime vagyok. Nem foglalkozok magammal, sima treningnadrag smink nelkül haj felkötve. A sexet a hatam közepere Sem kivanom, felesleges idötöltes es a szo hallatan is kiraz a hideg. A ferjem feszült ideges, 1 ev alatt 3-zor ha együtt voltunk, de ott csak hagytam magam, alig vartam, hogy vege legyen. Doboltam a labamon miközben tevekenykedett ugy Volt mindjart lelököm magamrol, idegesitett. Miert van ez igy? Hormonok teszik a szoptatas miatt vagy mi ez?2015. nov. 7. 01:44
21/25 anonim válasza:
Csak a kérdést olvastam el, de tartok tőle, hogy valóban vége van. A férjed önbizalma, életkedve le fog nullázódni hamarosan. Ő is 37 körüli lehet, ezért merevedési, gyors-tüzelési, gondjai is lesznek. Ettől nagyon megijed, majd kínjában megcsal téged. Te ezt megtudod, és elválsz tőle.
Ez nálunk már lezajlott, csak még nem tudja az asszony...
22/25 anonim válasza:
20-as kommentelővel mélységesen együttérzek... 32N 3+1 gyermek... 😊
23/25 anonim válasza:
#20,#22
Akkor már inkább az én feleségemmel cseréljetek férjet. Ő is hasonló, mint a kérdező, csak ő nem a gyerekektől változott meg...
A 3+1 gyerek hogy jön ki? :-)
24/25 anonim válasza:
A helyzet nálunk is hasonló, a különbség hogy nekünk 3 gyerkőc van. Volt egy elég hosszú idő az életünkben, amikor havonta talán egyszer voltunk együtt. Akkor is azért hagytam magam, hogy hagyjon a nyaggatással, essek túl rajta. Aztán leültünk megbeszélni. Megígértem neki hogy heti kétszer együtt leszünk, ezt azóta is tartom. Kezdeményezni ritkán kezdeményezek, de hetente kétszer megkapja amire vágyik. Azt vettük észre, hogy ha ez a rendszeres szex megvan, akkor sokkal harmonikusabb a kapcsolatunk, minden sokkal gördülékenyebb. Szóval valóban így van, bele kell kezdeni! Remélem azóta mióta kiírtad a kérdést sikerült változtatni és jól alakulnak a dolgaitok! Kitartást!
25/25 anonim válasza:
Hát őszinte részvétem xD Ha van esze el fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!