Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vege a hazassagomnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viktoria1978 kérdése:

Vege a hazassagomnak?

Figyelt kérdés
A masodik gyerekünk megszületese ota csak a gyerekeime vagyok. Nem foglalkozok magammal, sima treningnadrag smink nelkül haj felkötve. A sexet a hatam közepere Sem kivanom, felesleges idötöltes es a szo hallatan is kiraz a hideg. A ferjem feszült ideges, 1 ev alatt 3-zor ha együtt voltunk, de ott csak hagytam magam, alig vartam, hogy vege legyen. Doboltam a labamon miközben tevekenykedett ugy Volt mindjart lelököm magamrol, idegesitett. Miert van ez igy? Hormonok teszik a szoptatas miatt vagy mi ez?
2015. nov. 7. 01:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%
Ezt egy orvossal vagy szexuál pszcihológussal kéne megvitatnod.
2015. nov. 7. 01:48
 2/25 anonim ***** válasza:
25%
Próbáld szex közben magad elfoglalni, pl. olvassál vagy nézzél tv-t!
2015. nov. 7. 01:50
 3/25 A kérdező kommentje:
haha:)ha ez ilyen vicces lenne tuti nem irnam ide:) nem kamu kerdes normal valaszokat varnek. mitöl lehet?
2015. nov. 7. 01:57
 4/25 Clark Kent.. ***** válasza:
68%
Azt neked kell tudni,meg a férjednek. De nekem nem kéne ilyen unalmas feleség.
2015. nov. 7. 02:02
 5/25 A kérdező kommentje:
Unalmas lennek. Nem tudom. A gyerekeimnek megfelelek es ez az ami erdekel. Viszont azt nem akarom, hogy apa nelkül nöjjenek fel, emiatt kellene vmit gyorsan cselekedni. Ferjem azt mondja, hogy bele kell lendülni a sex dologba aztan megoldodik minden, csk el kell kezdeni.
2015. nov. 7. 02:09
 6/25 Clark Kent.. ***** válasza:
100%

Unalmas vagy, egy házasságra pedig házasságra nem egészen vagy alkalmas. Ne haragudj meg, de így gondolom.

Örülök neki, hogy a gyerekeidre nagy figyelmet fordítasz, a mai világban már ez is nagy dolog, ezért tiszteletet is érdemelsz. Csak azt felejted el, hogy a házasság nem csak gyermekekből áll, hanem az embernek van egy házastársa is, aki mellett elkötelezte magát - elvileg erről szól a házasság, nem? Olvasd már el azt, amit leírtál magadról a férjeddel kapcsolatban ez alapján te jó feleségnek gondolod magad? (Ne arról kérdezlek, hogy jó anya vagy-e, hanem hogy jó feleség). Egyáltalán nem vagy az, sőt, egyenesen pocsék feleség vagy, a szerencsétlen férjedet feltételezésem szerint csak az emlékek kötik melléd, vagy esetleg a gyerekek. Meg talán az, hogy nem egy nagy Casanova, és így nem teheti meg azt, hogy más nőt keressen, pedig nem tartom kizárva, hogy már menekülne.

A gyerekekre hivatkozol, mikor nem is tudod, hogy mit beszélsz. Azt gondolom, a gyerek (ha nagyobb, már kamaszodik) ugyanúgy megérzi/észreveszi, hogy a szülei házassága zátonyra futott, hogy nem szeretik már egymást. Hogy együtt van két ember, akik teljesen idegenek egymásnak. Szerintem a szexnél itt mélyebb problémák vannak, azt kellene kideríteni, hogy van-e köztetek igazi szeretet, mert ahogy elnézem, ez az egész nem más, mint megszokás.

2015. nov. 7. 02:44
 7/25 anonim ***** válasza:
96%
Tévedésben vagy, a gyerekeidnek sem felelsz meg így. A gyerekeknek nem egy olyan anya kell aki feláldozza magát értük, hanem olyan aki boldog. Mit fogsz csinálni ha már nem lesz rád szükségük? Nehogy azt hidd, hogy ezért a videlkedésért hálásak lesznek. Pont az ellenkezője. Tapasztalatból mondom, nekem is ilyen önfeláldozós anyám van.
2015. nov. 7. 02:48
 8/25 anonim ***** válasza:
83%

Már a beszédstílusodból is az jön le, hogy az van nálatok otthon, amit te akarsz. Őszintén azon csodálkozom, hogy még veled van a férjed.

Valami nagyon nincs rendben veled, gondolom beszedtél 3 tonna fogamzásgátlót, nem mozogsz, van egy csomó súlyfelesleg.

"hagytam magam, alig vartam, hogy vege legyen. Doboltam a labamon miközben tevekenykedett ugy Volt mindjart lelököm magamrol, idegesitett"

Pasik álma, komolyan...:(((

2015. nov. 7. 03:24
 9/25 anonim ***** válasza:
86%
Én nem csodálkozom, manapság az ilyen nőket megbecsülik, a kedves, háziasak mellé szeretőt keresnek....
2015. nov. 7. 08:40
 10/25 A kérdező kommentje:
Jo reggelt! Van min gondolkodnom. Köszönöm nektek. A dolog oda vezethetö vissza, amikor meg tudtuk, hogy edesanyam utolso stadiumos rakos. Mi külföldön elünk. Majd 8 honapos terhes oltam, mikor autoval mentünk a kisebbk fiam 2 eves Sem Volt, hogy utoljara lathassuk. Akkor meg remenykedtem, hogy meggyogyul, de gyorsan romlott az allapota es aprilis vegen meghalt. Nem lathatta a kisebbik unokajat, nem szorithatta magahoz. Ez szamomra egy hatalmas tragedia. Az ember idö mulasaval azt hinne, hogy a fajdalom csökken, de nem igy van. Egyre több emlek jön fel vele kapcsolatban, bmire nezek Anyum jut eszembe. Mindennap sirok utana, a ferjem meg nem latta. Ket kisgyerekkel nem olyan könnyü itthon, 3-4 orakat alszok. A ferjemet szeretem, magaval a szexszel van gondom, nem a ferjemre iranyul, hanem maga a szex. Nem szedek fogamzasgatlot es nem vagyok köver Sem, inkabb csinosnak mondanam magam, ha normalisan rendbeteszem magam. Hogyan lehetne ebböl a helyzetböl kikecmeregni es mindent olyanna tenni amilyen Volt? Az Sem igaz, hogy az van amit en akarok, legtöbbször nem. Nem iszok alkoholt,nem jarok sehova, ferjeim szülei messze vannak, gyerekeket nem tudjuk senkire hagyni, hogy kettesben legyünk. Jokat irtatok köszönöm, en is sajnalom a ferjem, tudom, hogy most nem vagyok jo feleseg, söt! De szeretnek valtoztatni hol kezdjek hozza? Van vkinek vmi jo ötlete? Segitseget kerek nem leba..ast, azt mar megkaptam.
2015. nov. 7. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!