Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vege a hazassagomnak?
Unalmas vagy, egy házasságra pedig házasságra nem egészen vagy alkalmas. Ne haragudj meg, de így gondolom.
Örülök neki, hogy a gyerekeidre nagy figyelmet fordítasz, a mai világban már ez is nagy dolog, ezért tiszteletet is érdemelsz. Csak azt felejted el, hogy a házasság nem csak gyermekekből áll, hanem az embernek van egy házastársa is, aki mellett elkötelezte magát - elvileg erről szól a házasság, nem? Olvasd már el azt, amit leírtál magadról a férjeddel kapcsolatban ez alapján te jó feleségnek gondolod magad? (Ne arról kérdezlek, hogy jó anya vagy-e, hanem hogy jó feleség). Egyáltalán nem vagy az, sőt, egyenesen pocsék feleség vagy, a szerencsétlen férjedet feltételezésem szerint csak az emlékek kötik melléd, vagy esetleg a gyerekek. Meg talán az, hogy nem egy nagy Casanova, és így nem teheti meg azt, hogy más nőt keressen, pedig nem tartom kizárva, hogy már menekülne.
A gyerekekre hivatkozol, mikor nem is tudod, hogy mit beszélsz. Azt gondolom, a gyerek (ha nagyobb, már kamaszodik) ugyanúgy megérzi/észreveszi, hogy a szülei házassága zátonyra futott, hogy nem szeretik már egymást. Hogy együtt van két ember, akik teljesen idegenek egymásnak. Szerintem a szexnél itt mélyebb problémák vannak, azt kellene kideríteni, hogy van-e köztetek igazi szeretet, mert ahogy elnézem, ez az egész nem más, mint megszokás.
Már a beszédstílusodból is az jön le, hogy az van nálatok otthon, amit te akarsz. Őszintén azon csodálkozom, hogy még veled van a férjed.
Valami nagyon nincs rendben veled, gondolom beszedtél 3 tonna fogamzásgátlót, nem mozogsz, van egy csomó súlyfelesleg.
"hagytam magam, alig vartam, hogy vege legyen. Doboltam a labamon miközben tevekenykedett ugy Volt mindjart lelököm magamrol, idegesitett"
Pasik álma, komolyan...:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!