Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel dobjam fel házas életemet? (sex)
Figyelt kérdés
Annyira ellaposodott minden az ágyban hogy nem élvezem a férjemmel a sexet. De annyira, hogy nem is kívánok már belekezdeni. Mit tegyek hogy ez változzon?
Nagy a baj? Nektek is volt már ilyen?
2015. okt. 30. 19:05
1/8 anonim válasza:
Vegyetek be így férfit harmadiknak.
2/8 anonim válasza:
nekünk volt, bevetettünk ezt-azt. pl ízléses szexfilmeket, szexi fehérneműt, vagy spontán a legváratlanabb helyzetben kezdeményeztem. persze ehhez kellettem én is, holott előtte én sem igyekeztem a szexért megmozdulni. Ma már heti 3-4 alkalommal élünk szexuális életet, előtte havi 1-2 alkalommal éltünk és mindkettőnk részéről a lustaság és a nemtörődömség volt az ok, nem a kapcsolat kihűlése. 35 n
3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én úgy érzem, hogy nálunk már kihűlt minden. És nem tudom mit tegyek. Gyerek van. Más férfihoz pedig vonzódom.
2015. okt. 30. 19:35
4/8 RRR válasza:
Más férfihoz pedig vonzódom.
itt a gond!
de tarts szeretőt,ha már itt tartasz
5/8 anonim válasza:
#2 vagyok.. na én mondjuk nem vonzódtam gyakorlatilag senkihez és semmihez, rohadt lusta tudok lenni, szerintem beszéljétek meg, az a biztos.. nekem nem férne bele a szerető, de kinek mi.
6/8 A kérdező kommentje:
és mi van akkor ha beleszeretek a szeretőbe?
2015. okt. 30. 21:05
7/8 anonim válasza:
Cuckhold, szertő, robotpasi - de ezt a lúzert kiállítani.
8/8 omba válasza:
Elég nagy baj, szerintem nem a szex laposodott el, hanem a közös életetek.
Talán, ha beszélnétek róla, bár pasiként tudom, hogy erre a férfiak nagy része nem képes.
Gondolom ő is észrevetette már, hogy valami baj van, ő nem reagált?
A szeretőben tényleg az a veszély, hogy beleszerethet az ember, tudom :D
(mondjuk ez is azt mutatja, hogy a szex már csak a megjelenése a problémátoknak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!