Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha ő többet akar? Részletek lent.
Ha jol ertem akkor nos ferfivel van kezdodo viszonyod.
Egyreszt nem tul felemelo dolog egy kapcsolatot szetbarmolni, akarmit is mond a ferj, hogy ilyen meg olyan rossz.
De a fo viszatarto eronek annak kellene lenni szamodra, hogy ne legyel harmadik egy kapcsolatban, ha lethnel valakinek az elso is. Ne tedd ennyire alacsonyra a lecet.
Ha még csak két éve nős, és nincs gyerek, megmondanám neki akkor keressen, ha otthon letisztázta a dolgokat és szabad ember. Így nem sok minden van, ami összeköti öket.
Mondom ezt úgy, hogy én együtt vagyok egy nős pasival, de ott huszonéves házasság van, két gyerek és minden ami van nekik a pasi miatt van, ő dolgozott meg érte, a nő alig keres. Ebben az esetben nehezebb mindent felrugni, de a te eseted más.
Én is az utolsóval értek egyet. Szépen tisztázza le a dolgokat, mond el neki, hogy hajlandó vagy zöld utat adni neki, ha változtat a körülményein.
Ha ezt nem mondod neki meg kerek-perec és csak adod a jégkirálynőt továbbra is, le fog koccolni hamar és talál majd mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!