Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti várnátok a gyerekkel, amíg nincs saját lakás? Saját tapasztalat?
Attól függ, milyen körülmények közt éltek most. Ha oda jöhet egy gyerek, akkor miért ne?
A testedtől sajna nem tudsz tíz év haladékot kérni. Inkább most egy terhesség, mint később egy veszélyeztett, hosszú fekvéssel, kockázatokkal...
3 gyerekem van egyik sem a saját lakásba született meg ...
de nem is ez a fontos
az csak egy körülmény semmi több
Te nem saját tapasztalatot, véleményeket kérsz, hanem csak bólogatókat keresel ,akik azt mondják, igen, szüld meg albérletbe, ne foglalkozz a körülményekkel, csak az a fontos, h neked gyerek most azonnal, minden más le van.
Ezt csak abból gondolom, h osztogatod a bólogatóknak a szmájlikat. Így nem fogsz valódi véleményeket, személyes tapasztalatokat kapni, mert senkinek se hiányzik a lepontozás (nekem jöhet, engem nem érdekel)
7-es, mégis miért bólogatnánk valakinek, akit nem is ismerünk?
Én a saját véleményemet írtam le.
Ha neked van olyan, írd le, ha nincs, akkor meg felesleges a kérdezőt csapnod...
3-as voltam.
hmm...
nekem jól alakultak a dolgok, de nem biztos h neked is jól fog...
mi anyósnál majd anyámnál laktunk előtte
most meg albérletben 3 gyerekkel
amikor lehetett olcsón hitelt kapni gondolkodtunk rajta de az volt a vége h inkább ne majd csak összejön annyi h legyen saját - hát marha nagy szerencsém van h nem vágtunk bele mert lehet h lenne saját lakás/ház de usznánk az adósságban !
tuti 2-3x több lenne a hitel mint amit most fizetünk az albérletre
és a "saját lakás" túlkép nem is a miénk igazából
még így is minden hónapban megy a lakáskasszába 60e még egy év (akkor jár le) és lesz annyi a 3-ban h egy kis 1-1,5 szobás lakát vegyünk - ez a legnagyobb gyerek nevén lesz (haszonélvezettel) és kiadom amíg nem lesz rá szüksége. a bérleti díjat és a újra megkötött lakáskasszákból pedig már hamarabb lesz meg a 2. gyereknek a kezdő lakás ... stb...
szal nekem ez a tervem jelenleg ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!